Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, April 22, 2010

diet tu object ke?

gain weight? memang I dah gain weight. Entah la, sejak couple ni, bahagia kot. KAHKAHKAH. *annoying sungguh,boleh kena lempang laju laju*. Anyway ni my latest photo.



rambut buruk, muka tembam, hidung macam shialan. ok enuff !

Maka nya, mulai hari ini, eh tidak tidak hari ni awal sangat. *apekah?* Lepas je i final exam, i decide nak diet, yes diet ! I tak pernah diet haha, sumpah tak pernah. If nak makan I makan je la, if tak de mood, I memang tak makan. Yang penting sekarang if nak diet, I tak boleh skip meals. Ni penting ni. Plus, kena exercise, jogging satu taman ye Huda. Kalau kena ngorat tu kira bernasib baik la. hahahaha !

Saja je nak berdiet mencantik kan diri untuk suami. Weh weh kejap tak payah nak mengada kau takde suami lagi ok Huda -.-'

Actually I nak diet sebab nak jaga kesihatan. And plus nak bagi duit my mom habis shopping untuk I. Ye la, kalau kurus kan boleh beli banyak baju? kahkahkah. Idea tak boleh pakai langsung :P

Apa apa pun, pray for me okay. Dah kurus nanti mesti boleh tengok siapa kawan kita yang betul betul ikhlas :)

2 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

cik yaya said... REPLY

dear,kurus or x,u tetap comel
keep it:)

hudhud said... REPLY

hehe thanks babe :)

Post a Comment

Next Previous Home