Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, April 30, 2010

mau tak cair?

entry ni ilham dia datang dari EDAOLALA . So i make another version of her entry, tapi dengan opinion i sendiri la. Well for girls out there, u guys mesti ada ciri ciri lelaki yang boleh buat u cair cair meleleh aww aww HAHA.
I pun ada meh and bagi i lelaki ni sangat adorable jika mereka...


WEARING BRACES !
hahaha jangan gelak ye ! tapi tak rasa ke lelaki yang pakai braces ni macam comel sangat sangat sangat kuasaaaa 200 !



will you be mine? :P

DRUMMERS !
ini memang lagi satu favourite i. All time favourite ni. Ingat lagi dulu time sekolah, kalau ada event macam Hari Guru ke Sambutan Hari Kemerdekaan ke, mesti ada boy band yang buat performance kan. Kalau orang lain mesti nak tengok lead singer kan? Haaa I lain sikit sebab i suka tengok drummer. Hehe, entah la I rasa drummer macam adorable je. Tengok drummer ban Estranged, Andy tu, comel kan? Hehe :)



Well setakat ni i mampu fikir dua je HAHAHA. Entah la kenapa, maybe sebab i can accept every type of guys kot. cehh cehh. Tapi satu je, I memang tak boleh terima lelaki yang konon berlagak matang, kita masuk air pun dia buat bodoh, tak gelak pun. Sumpah annoying. 

So, u guys punya taste pulak camne? :)

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Blufish said... REPLY

itu namanya lelaki heartless hahah

edaolala said... REPLY

u braces susah laa. susah nak kisww. haahhahaha. gurau gurau :P tapi comel jugak kan yang ada pagar ni :D eheheh. i loikee jugak test u yangg :)

msrh's said... REPLY

i suka kalau boy pkai braces sebab sama macam i, HAHA bole tak? :)

hudhud said... REPLY

blufish : haha yah berlagak matang
eda : hehe thx babe :)
msrh : haha boleh je babe. comel ! :D

crazy_labelle said... REPLY

i suke redza minhat..
si gigi besi dlm citer pisau cukur..
he's fucking cute n adorable..

hudhud said... REPLY

hehe memang. kan i dh ckp yg pakai braces ni comel :)

Post a Comment

Next Previous Home