Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, April 22, 2010

maria ozawa.

I saja letak title tu. Biar traffic naik KAHKAHKAH.


Cerita yang I nak bagi tahu ni tak ada kena mengena langsung dengan Maria Ozawa ye abang abang pakcik pakcik *Saja sebut abang dengan pakcik sebab diorang je la yang akan search Maria ozawa* kahkahkah lagi sekali :P

Ok dah dah back to the story, ni cerita pasal kawan I, Brella. Kesian dia sebab blog dia dah kena copycat 100% oleh seorang budak perempuan yang sangat lah lifeless. Lifeless la bagi I. Dia tak ada idea langsung ke nak update apa? I pun kadang kadang tak ada idea jugak. Tapi try je la cerita apa apa pun. At least kita original kan. 


Nak di jadikan cerita, Brella ni pun tahu dah yang this girl copycat blog dia. Well tell u what girl, u dah messed up dengan wrong person kot. Sebab apa? Brella dah balas dendam dengan bagi tahu semua orang kat blog and facebook dia yang girl ni copycat. Baru kau tahu malu ye perempuan ! Haih I pelik la orang macam ni pun ada lagi sekarang kan?




Kalau u all nak tahu cerita sebenar nya, meh usha blog kawan i ni, BRELLA.


P/S : u go Brella ! biar perempuan tu rasa kan !  


PESANAN RINGKAS
Kalau ada siapa siapa yang rasa nak copycat blog orang tu fikir fikir dulu lah ye :)

2 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Brella Mentarii said... REPLY

haha terbaik syg :D biar dia terjun lombong sbb dh malu bsr !

hudhud said... REPLY

hahaha terbaik lah u sayang ! :))

Post a Comment

Next Previous Home