Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, February 12, 2010

luahan hati seorang kakak.

tajuk tu buat i geli weh haha -.-

well ni nak cerita pasal sorang adik angkat I ni. ex adik angkat kot i rasa -.-
i ingat lagi dulu ex adik angkat i ni, E (bukan nama sebenar), dia yang mintak i jadi pet sis dia sebab dia kata dia takde kakak and plus dia ada some family issue. so i said ok, i boleh jaga u, as my lil brother. so, our relationship as sister and lil bro going well as what we plan.

but one day, dia cakap kat i, one of his friend ajak dia join one community kat myspace ni. well boleh la dikata kan a well known community jugak la. so E (bukan nama sebenar) ni tanya la i kan whether he should join the community or not. then i cakap la kat dia, it's up to u la, janji jangan lupa diri and lupakan kakak.

but then u guys know what happened? dia dah makin lupakan i. dah langsung tak reply any of my comments, message or even a phone call. so i macam wtf budak ni? gila market and bajet hot sekarang. i tk kisah pun kalau dia nak lupakan i, but atleast dulu tak payah la berjanji ke apa. i don't know if i je yang terasa atau apa tapi korang tak terasa ke kalau adik angkat korang buat camtu? annoying kan? i taw la i tak market or even hot macam kawan kawan community dia tu but hey who cares? i tak pandang pun diorang tu semua haha.

so for my ex pet bro ni, kalau terbaca ni and terasa, sorry la ok. u yang buat hal dulu. DAAA :)

2 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

N.A.N.A.R.A.Z.I said... REPLY

wah...

after this xyah la nak beradek2 angkat..

waste ur time jerk..
huhhu..

kng jadi cm tuh lagi susa..

hudhud said... REPLY

hehe ye la tu but i ada 2 adik angkat setakat ni hehe

Post a Comment

Next Previous Home