Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, February 12, 2010

tekanan kuasa dua

ive so many pics and videos to upload but bluetooth kat lappie i ni rosakkkk grrrr geramnyaaaaa.

btw sekarang ni dah semester break pun so i still plan apa nak buat kat rumah. tak kan nak main monopoly sampai lebam kot? T.T but the most important thing to do is to fix my stupid bloody hell lappie. rasa macam nak beli baru pun ada la weh ! -.-


oh lupa plak, hari tu i and chako pergi boutique kawan i kat armada hotel. jadi gila kejap kat situ sebab banyak bag LV and Chanel. yea Chanel yang saya sangat sangat gila kan itu. tak dapat bayangkan macam mana perasaan teruja tu kan kalau dapat Chanel ori. tell you what guys,rasa pakai bag ori and bag yang fake lain doe, seriously. T.T rasa macam dah nak ambik card bank Bank Islam tu nak beli bag Chanel tu, tak payah bank in Huda, seret je card tu T.T btw ni ada gambar sikit. hehe. sikit je pun -.-


ceh cehhh -.-

lady gaga in the house. haha

terbaik lah baju ni. burberry kott. nakkkk T.T

nampak tak kasut kasut tu? miu miu and chanel and dior semua ada lahhhhh. fuhh nakk !

1 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

N.A.N.A.R.A.Z.I said... REPLY

nak bju tuh..

lawa giler ok..
hehehe

Post a Comment

Next Previous Home