Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, February 5, 2010

tak patut tak patut

korang pernah tak terfikir benda ni, korang sibuk je follow blog orang orang yang followers dia dah beribu ni, tapi diorang tak pernah pun tefikir nak follow blog korang balik. but here, i'm talking about normal person, not a celebrity or even politician, orang orang biasa macam kita ni.

ok, ni opinion i je. sebab i rasa macam annoying pun ada. ke i yang take serious sangat? T.T
sebab kalau i la kan, i follow balik orang yang follow i taw. baik kan i? *haha perasan

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Blufish said... REPLY

lmfo
because they thought that they're
like the bunch of popular celebrities or people but duh in reality their just a huge fame in only one or maybe two states ; PERHAPS .

hudhud said... REPLY

haha.ye la tu

D.O.N.U.T said... REPLY

so follow la blog donat.. hehe

Gen2Merah said... REPLY

iya saya setuju dengan pendapat ni. Selalu kita baca2 dan folow blog dorang, tapi dorg langsung xda respon plak nak jenguk kita punya blog..

Opss, macam blog u ni pun, i dah follow.. Tapi u belum follow i balik pun.. hihihihi (",)

Post a Comment

Next Previous Home