Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, February 20, 2010

sem break

agak kelakar la sebenarnya sebab i tak tahu yang i ada sem break during this chinese new year. haha. tu pun nasib baik la i buka website Universiti Malaya, kalau tak i sorang je yang semangat datang class time cuti. haha. biasa la, dean list student kan. dean list sangat la kan T.T
so disebabkan dah lambat nak beli ticket train balik ipoh terpaksa la i beli jugak tiket hari selasa (even cuti dah start hari khamis), dari tak beli langsung kan? lepas mana ada cuti dah sobss.

yang i ingat, malam isnin before i balik ipoh tu, i overnight dengan shakur kat wangsa maju. i dengan dia lepak cc kat sect 2 sampai 6 pagi kot semata mata nak tunggu bas. sempat jugak la i meet my pet bro, adik arif. dia lepak dengan kitorang jap so takde la bosan sangat. shakur pun kira boleh masuk dengan dia so kira ok la kott. hehe :)

then about 8+am something i gerak kl sentral sebab tiket train i pukul 9 pagi. kesian dia kena teman i semua even dia headache pagi tu. i dah almost crying tengok dia macam tu. huhu. dalam train apa lagi, i tidur je la sepanjang dari KL to Ipoh. nasib baik tersedar masa satu station sebelum ipoh.haha. tapi weird la, ipoh tak panas gila macam KL ok -.-

As usual la, kalau dah kat ipoh, memang takde benda nak buat. FYI, i memang takde kawan yang stay Ipoh, sebab i kan baru pindah :) Plus nak keluar pun takde transport kan. Tapi I managed to hangout on last thursday, dengan my siblings je hehe. At first we plan nak tengok movie tapi full pulak. Cinema kat sini tak banyak film and kalau ada pun tak banyak slot. So we decided nak pergi karaoke pulak (my fav ni :D). but unfortunately bilik full. So sebab masing masing dah lapar, we're heading to Johnny's Restaurant untuk sumbat perut perut kami yang dah memang besar ni dengan makanan. haha. Kami adik beradik sangat 'comel' kot. haha


ni adik i, amat punya. bbq chicken.

ni fav me and my mom haha. bbq chicken wings

haa ni nasi i punya, nasi goreng belacan yummy :P

amat and angah :)

meeee :D


amat's milkshake

angah's coke float

my fav esprit raspberry

angah's nasi goreng nenas

ok i have no idea apa nama mee ni. looks disgusting kan? tapi sedap. haha amat's.

kenyang, totally. and happy too :) hope lepas ni dapat karaoke sama sama haha.

p/s: kan i cakap siblings i semua comel comel belaka. hahaha

1 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Shykin said... REPLY

hi ..nice blog..sy folo awak... sudilah kiranya..:)

Post a Comment

Next Previous Home