Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, March 20, 2010

blogger.com tak dapat nafkah batin ke?

tadi kaaann, I jalan jalan kat blog kawan i yang comel ni, TFA nama nya. lepas tu kan, i nak comment la one of her entry. As usual comment dia mesti kena buat word verification, yang sebenarnya i amat benci. hehe sorry la cik tipah :P

Tapi tapi yang kelakar nya, ada pulak dia keluar this word,


kahkahkahkahkah APEKAH??




5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Tfaaaaaa said... REPLY

hahahahaha..

sumpah i xreti nak buang benda haram jadah tuuu

hahahahhaa..

kwn i penah kene "tiapah" kot.hahaha..mcm same je kan.hahhaa

sabar2..blogspot mmg mcm tu kot.haha

hudhud said... REPLY

kat settings la cik tipah oiii hehehe. tu la nanti kalau tfa kena yg dekat2 ngn nama huda sikit, jgn lupa print screen ok haha :P

oh nada said... REPLY

haha. maaf zahir batin kot. ngaa

hudhud said... REPLY

hehe blogger.com tak sabar nak raya :P

Tfaaaaaa said... REPLY

hahahaa..
okay..nnti i try.

ehh confirm tfa print screen.ahaha

Post a Comment

Next Previous Home