Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, March 19, 2010

reason kenapa I selalu balik Ipoh bila nak dekat final.

I jarang balik Ipoh actually, sebab nya sometimes busy dengan life kat KL. But then bila nak dekat last semester, mesti I rajin balik Ipoh.


Sebab nya? duit JPA dah habis kahkahkahkah. So balik semata mata nak dapat duit? Ish Ish anak durhaka betul haha. Tu one of the reason la tapi ada jugak reason lain.


I balik sebab nak print notes. Haa ni selalu jugak la. I tak bawak printer pegi KL, so balik sebab nak print lecture notes adalah sebab yang baik memandangkan final pun dah nak dekat kann


Bilik I ada air cond. Wuhuuu. Rumah sewa takde air cond. Tak cukup kaya lagi nak pasang aircond sebiji. Bil api siapa nak bayar? Kamu dan kamu ke? TIdak tidak, I yang kena bayar ok T.T


I miss my family. Ni reason yang lain. And symptom rindu family ni dapat dilihat bila kadang kadang tiba tiba I menangis. Chako dah faham sangat perangai I yang satu ni. Nanti immediately dia tanya, 'uU rindu family u ke?' . Aww so sweet of u sayang sebab faham I ♥


Next, kat rumah boleh online sampai lebam woooo. Tambah lagi my dad dah letak wireless. Wohoo *sambil lompat lompat bintang*


And last reason, balik rumah I dapat makan makanan sedap + mahal. Ala takde la mahal tapi makanan yang tak mampu ditanggung kalau kita hidup bujang. Kihkihkihkih. 


Tapi tapi, balik lama lama pun tak boleh nanti saya rindu pacar saya. Ceh Ceh Ceh.





rindu awak la si kurus !




6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Tfaaaaaa said... REPLY

gediks.HAHAHAHA

hudhud said... REPLY

hehehe i knowww :P

Tfaaaaaa said... REPLY

ngade.hahhaa.

hudhud said... REPLY

td gedik? skg ngade plak?amboiii cik tipahh terlebih sudah haha

Brella Mentarii said... REPLY

reason u bab mkn tu sama dgn reason i knp i suka blk rumah , ehee :P bl blk rumah , blh mkn sedap2 :D

hudhud said... REPLY

hehe taw xpe. duit parents plak tu :P

Post a Comment

Next Previous Home