Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, March 12, 2010

TIPS MENJADI BLOGGER TERKENAL

tak susah pun, tapi korang kena jadi benda ni la;
1. public figure. ni confirm followers u guys beribu punya la. walaupun jarang update blog and kalau update pun kadang kadang cakap 'hari ni saya sakit perut sebab lambat ambik breakfast'. Tu pun ada la beratus yang comment. Bagi tips la apa bagai. Cuba kalau korang bukan public figure, ada orang lain kesah? TAK ADA. dengan erti kata lain, TIADA.
2. korang mesti la cantik dan handsome. confirm ramai followers. tak pernah lagi rasa nya i pergi blog girl pakai tudung yang cantik + mata besar macam heliza + ada mix mix sikit muka dia, yang tak ramai followers. memang ramai? TAK PERCAYA? tengok ini. Tapi ni terkecuali sikit la sebab even dia cantik pun tapi blog dia bestt :)
3. Blog u guys mesti la dipenuhi dengan gambar gambar u guys bersuka ria atau buat apa saja. Yang penting kena gambar ramai ramai, tak boleh sorang sebab macam bosan. Nak lebih afdal, setiap post kena ada gambar u guys bersuka ria dengan kawan kawan. Kalau antara kawan kawan korang tu hot tak pun model terkenal atau stewerdess lagi famous blog korang.
4. korang mesti la dah berkahwin dan banyak beri tips membahagiakan rumah tangga. :))
5. kalau buat blog gossip dah sah sah famous dik non oi !

FENOMENA TERBARU.

I tengok kadang kadang blog orang ni entri dia lebih kurang sama je dengan entri i. Tapi sebab dia ada ciri ciri di atas ni, comment dia sampai beratus ratus. Yang paling tak boleh belah, entri tu just cakap dia malas nak update blog, that's all ! Tu pun comment dah nak cecah 50. oh dunia sungguh tak adil T.T


takpe takpe lepas ni anda semua akan dapat tengok my blog full of pictures ! I SWEAR TO GOD ! haha ape hal emosional.


yang penting i akan berusaha keras untuk jadikan blog i famous lepas tu doesn't have to work anymore sebab duit nuffnang tiap tiap bulan masuk, dah macam gaji + bonus -.-


Yang merepek,
Hud Hud

2 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Nadidot said... REPLY

setuju! sumpah just update entry waddefak kau mess dgn gua. dah berpuluh comment masuk. sumpah doii -.- alahaii memang sungguh tidak adik. nak kata saya memang tak famous.

hudhud said... REPLY

haha taw xpela babe :)

Post a Comment

Next Previous Home