Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, March 16, 2010

easiest way to decorate your blog

well I baru dapat taw pasal blogger in draft ni. i have no idea actually dah berapa lama it works but i love it, A LOT ! i mean like senang i nak design template i.

ok so firstly, u guys click kat link yang i bagi atas tu. 

then mesti keluar dashboard u guys macam ni kan,



so if nak change template just click kat layout, then automatic korang akan pergi kat sini,


so nampak kan template designer tu? click situ untuk design template korang. Kat sini u guys boleh choose your favourite template,


nampak tak tu? U can choose what kind of template that u like. Plus, u can choose your background too.


Besides, u guys pun boleh rearrange gadgets and choose layout like whatever you want. And boleh adjust width of you blog too ! simple and so easy !



camne? hebat kann? :)
selain tu, type of fonts, font color pun semua boleh change, u guys boleh tengok tengok sendiri blogger in draft ni :)

SELAMAT MENCUBA !

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

za anak pak ya said... REPLY

hey there :)
i ta nmpk pun any link? hmph. i nk cube sbb mcm myspace je kan? haha.

hudhud said... REPLY

hey babe, i dah update kan dah :)

::contengan hati::)) said... REPLY
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Next Previous Home