Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, March 21, 2010

check check nama you guys ada tak kat sini !

i nak tag ni ! baca sampai habis kalau nak taw sape kena tag ! :P


1. Siapakah diri saya di rumah.
I sangat hyper di rumah. macam kanak kanak riang. Selalu buat lawak bodoh.Best sangat sebab dapat daddy yang satu kepaladan masuk air dengan I. Tapi kesianmy mom sebab tak terlayan dengan kerenah kitorng yang masuk air ni haha.


2. Siapakah diri saya di samping rakan.
ohh ada 2 situations, first, kawan rapat or bff, memang i sumpah masuk air tahap tak ingat dunia punya. Gossip mesti ada, hot story mesti ada, sampai pernah digelar mamarazzi dan mak datin oleh kawan kawan. :))  Second, kawan biasa biasa I act macam biasa la, macam diri I tapi nak masuk air sangat tu tak kot. I pemalu orang nya aww haha. Tapi I rasa i terlalu baik kot dengan diorang. Jarang marah marah. :D


3. Lima benda yang di idam idam kan tapi tak dapat lagi
dslr, ipod touch, apartment sendiri, suzuki swift, new laptop. boleh tambah satu lagi tak? british printed stuff ! haha


4.Siapakah nama pasangan merangkap buah hati pengarang jantung saye?
Abdul Syakor bin Abdullah :)


5. Ceritakan LIMA perkara saye paling suke tentang dier?
- dia masuk air
- dia sangat sabar bila dengar I membebel :P
- dia sanggup teman kan i shopping even dia tak suka shopping. AWW :P
- dia selaluuuuuu masak untuk I. ♥
- dia bantal busuk I, damn ! haha


6. Tarikh membina ikatan, eceh!
18 nov 09 :)


7. Kenangan pahit bersama pasangan anda?
Gaduh gaduh biasa la. Eh bukan biasa. Jarang sangat gaduh sebenarnya :D  takde yang pahit pun :)


8. Lagu tema chenta?
I'm yours by Jason Mraz. Dia main kan lagu ni masa purpose I, masa candlelight dinner :D


9. Apakah perubahan yang saye nak tengok pada dier?
I just nak dia gemuk sikit je. That's all. HAHA


10. Tag 10 member lain? 
- tfa
- brella
- edaolala
- nada
- ain


and siapa siapa je yang rasa nak buat :D




ENJOYYY ! ♥

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

oh nada said... REPLY

hoho. kena tag yey!

Tfaaaaaa said... REPLY

damn!

ade lover punye datails.damn!

i xsuke heboh2 i ada bf.nanti i xlaku!

DAMN u huda!damn!HAHAHAHAHAHA

keranamu hud hud

hudhud said... REPLY

nada : hehe
tfa : hahahaha u ni cik tipahhh ! :P

Tfaaaaaa said... REPLY

haha..saje je bikin gempak.

Post a Comment

Next Previous Home