Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, March 4, 2010

siapa itu Hud Hud.


saja i buat entry ni supaya lepas ni tak payah la ada siapa siapa nak buat hal dengan i di formspring. *blog dah tak boleh sebab i tak bagi anonymous comment*

ok siapa Hud Hud?

Huda adalah seorang mamalia, berdarah panas, maaf saya bukan vegetarian malah saya anti vegetarian. saya hanya makan daging berkualiti tinggi seperti di Victoria Station, tak main la Burger King. ok dah dah cukup la merepek tu kan T.T



well i categorize myself as a very cool person. In short, TOO COOL. tak percaya? tanya my friends yang same school with me. There's always a time when in school, people kept saying yang i ni relax je. Tak siap homework pun still relax padahal Cikgu yang ajar tu garang nak mati. And then tak percaya lagi, tanya la orang yang pernah maki maki i ni semua *maki depan depan ok, serang baik punya tak kira la dalam phone atau berjumpa* , macam mana cool nya suara i bila i cakap dengan diorang even diorang menjerit jerit kat i. HA HA. Entah la kenapa, bukan sebab penakut atau apa, tapi I memang macam tu, cool, susah nak marah marah. Shakur dah faham I. Sampai dia pun tak takut bila I marah. Siap cakap 'I kisah ke kalau u marah?'. Kena tunggu lempang baru dia kisah kot haha. Tapi bila I marah sangat sangat, I tak menjerit tapi i akan cakap dalam nada tegas sambil menangis. weird kan? But that's me. :))


Second, i cepat maafkan orang kalau orang tu still tunjuk kan some respect towards me, even we guys gaduh gaduh pun. Memang I cepat maafkan orang. Tapi ada dua orang je dalam dunia ni yang i tak kan maafkan sampai mati. First, my ex, Ejam. Stupid bloody hell guy, the worst person i've ever met. Dia tak bayar pun duit i rm300 sebab dia nak beli speedlight dulu. Kalau la i jumpa dia balik, dan dan tu jugak i mintak duit i. Bodoh betul dia couple dengan i sebab duit je. Lepas tu tak sedar diri cakap i culture shock. Excuse me, hidup kau dulu tu aku yang tanggung ok. Culture Shock? i hidup kat Kl lagi lama dari kau la tu pun kau stay Shah Alam je ! ok Huda, kata cool? haha. ni dah bertahun punya dendam siapa tahan doe. Then orang kedua yang i tak kan maafkan ada la, tak boleh bagi taw, rahsiaaaa. :P


Third, ok jangan gelak eh. Tolong la jangan. Benda ketiga pasal I yang sebenarnya ramai orang tak tahu, i pernah berangan nak kahwin dengan Justin Timberlake. WEH JANGAN LA GELAKKK !!! T.T



Fourth, I tak pernah diet. EVER, like fuckin seriously. kalau u guys tiba tiba tengok i kurus ke apa, jangan ingat i diet pulak. HAHA. I makan ikut mood. Sometimes sekali je sehari. Kadang kadang dalam seminggu tu tak sentuh nasi langsung. Tapi, tipu la kalau i kata i tak nak kurus kan. Semua perempuan nak kurus betul tak? I try my best ! Tak boleh malas, kalau tak dapat badan macam Queen Latifah bak kata Sharel. haha


Fifth, Bila I cakap i tak nak buat satu benda tu jangan la paksa i buat. Macam ada one day tu, Shakur suruh i pijak belakang dia sebab dia sakit belakang. GILA KE APA? NAK MATI? dia tu dah la kurus mengancam punya orang. Dengan badan super hebat macam i ni tak mau patah riuk pulak tulang tulang dia? Memang i tak buat la, dia paksa macam orang gila, sampai i menangis nangis, STILL TAK BUAT. haha thats me :)


ok, sampai sini dulu la. i dah penat type ni. dah dekat 10 jam i kat cc ni. Dah keluar burung terbang terbang dah atas kepala i ni. Nanti i sambung lagi ok. tata thanks for reading.

Love,
Hud Hud ♥

1 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sueIM said... REPLY

i heart this entri ...
nice one :)

Post a Comment

Next Previous Home