Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, March 21, 2010

tak suka ah ada feeling macam ni.

benciiiiiii T.T


i risau la. risau taw tak. dari petang tadi Chako keluar sampai sekarang i tak taw khabar berita dia adoiii -.-


Dah la tinggal hadphone kat rumah. Haa ni memang tabiat dia la ni keluar rumah selalu tak bawak phone. I nak call his mom tapi waktu waktu macam ni macam tak sesuai la pulak. Haish. Patut ke i call siblings dia? Ke i patut tunggu je dia call? Argh tekanan what should i do???? T.T


ok tukar mood kejap.


i Nak tengok this new movies. 2 movie actually,


First,


DAYBREAKERS
Ok basically cerita ni pasal vampire yang nak cari darah sebab nya manusia semua dah pupus so vampire ni semua takde makanan la *scary nye T.T* . But instead of dapat pengganti darah, hero dia, which is Edward, dapat satu penawar yang boleh tukarkan vampire jadi manusia balik. Tak sabar nak tengok this movie !


And Second, 


THE LOVELY BONES.
Ok movie ni pulak pasal a girl yang dah kena bunuh oleh jiran dia sendiri. Lepas tu dia tengok la benda benda yang berlaku kat family dia dari atas sana. Konon konon dari Heaven la kan huhu. Ni nak tengok jugak !




Can't wait. Nak tengok dengan siapa siapa pun boleh :D
Tapi sekarang ni I risaukan Encik Syakor ni mana dia pegi T.T

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Tfaaaaaa said... REPLY

apesal bf kite ni same je perangai?

suke bg risau xbertempat.tension.

bf i kt dusun eco resort kt pahang, ok i tahu die busy..tp xkn la bile blk dr aktiviti tu xboleh sms kn.lainla die tido tros time buat aktiviti tuuuu

hangin nihhh

hudhud said... REPLY

taw xpelaaa. i mean like kalau tk bwk phone pun, public phone kat byk. entah la, i rasa kdg2 lelaki ni tk pernah fikir benda2 remeh ni. mcm even tkde kdt nk msg kn bgtaw kt mana ke buat apa ke, at least pinjam la kdt member ke. adoiyai. tu pun kena ajar ke? huhu :P

oh nada said... REPLY

haha. jangan lupa update lepas tengok daybreaker. i bet u love this movie! ngeh ngeh.

( i suggest u tengok dengan chako sebab, sebab, herm..pergi lah tengok dulu. aha! ;D )

Tfaaaaaa said... REPLY

yeahhh dats totally 100% right.

sakit hati kan?tapi dorang slumber je mcm xde pape berlaku..

rase nak tumbuk2 je dorang.

hudhud said... REPLY

nada : mmg i tgk dgn dia pun nti ! haha
tfa: taw xpeee, kalau tumbuk betul2 kang takut dorg trs mintk break plak hahaha

Post a Comment

Next Previous Home