Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, October 14, 2010

Ahad punya cerita , and Shaheizy Sam.

I know, i know. Dah lama baru nak cerita. I am so ketinggalan zaman kan ? I knowwww. Hey but who cares ? Haha. Been busy lately , broadband I hilang. Mana entah I letak. Sobsss.

Well by the way, last Sunday my parents datang KL. Saja je nak shopping. Walaupun lastly I yang dapat paw my mom beli 2 baju haha. It always been like that. My mom and sister yang sibuk nak shopping tapi at last I jugak yang dapat baju dulu. Siapa suruh diorang gemok hahahaha gila jahat I . -.-

We went to Sogo sebab my mom nak beli handbag. Tapi I tak beli apa pun dekat sana. Baju banyak murah tapi banyak yang I tak suka. Yang takde size pun ada jugak hehe. Just makan dengan siblings I dekat situ. Yaa, I dah try the new Black Pepper Spicy Chicken McDeluxe. Not bad, but I love the original one. :)





Dekat Sogo tak lama pun. Then teman my mom beli tudung dekat kedai-kedai depan Sogo tu. Lepas tu terus balik hotel. Yah we're staying at KL International Hotel dekat Kampung Baru. I seriously suka duduk hotel waktu panas-panas macam sekarang ni. Rasa macam tak nak keluar hotel pun ada. It was so effin cold. But sejuk sangat pun susah sebab bila keluar, cuaca sangat panas. My dad sampai berdarah hidung. Pity him T___T





The next day , which is Monday , I tak dapat ikut my family shopping sebab I ada class. So sad :( Tapi takpela at least dapay jumpa diorang kan. Oh how I miss home right now. Hari tu pun I nangis kat Chako sebab rindu rumah. Kesian dia kena layan I yang suka menangis ni hahaha :P

Oh lupa nak cakap, masa I pergi Jusco Wangsa Maju Ahad lepas, I jumpa Shaheizy Sam. Tak kenal ? Adnan Sempit la ! Haha. Sumpah I cakap dia memang handsome. Rugi tak snap snap dengan dia ! Aghh God please turn back time ! haha :P

photo taken from Sam's FB fanpage.

P/S : I dah tukar casing E71 I. :D

14 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

edaolala said... REPLY

hensem ? awww jelesnyaaa. kalau i jadi u. mesti i dah serang diaa hahahah :DDD

adrinaqamarina said... REPLY

uish, rugi la u babe, hak3. *api3 kan pulak

0sh!Nz d' sen0r!ta said... REPLY

sam hensem.. tapi pendek. haiya tak bleh la ngurat. haha.

xazryx said... REPLY

x try lagi mcdeluxe black pepper .HAHA .

Ninie said... REPLY

sam?
oh wowwww my bf wannabee
haha *perasan*

Liyana Lunia. said... REPLY

macam mana i nak buat u kembali berblogging ni? rindu okehhhh nk baca u bebel sehari 5entry KWKAKA ;p hoi, jumpa suami i ey :">

ehh, family u duduk mana?

lassiegewdix said... REPLY

derr . nape tak serang derr .
HAHAHA :P

sogo last week offer hand bag .
weekend die offer baju2 .

hudhud said... REPLY

@edaolala i malu !! hehehe

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina i know :( huhu

hudhud said... REPLY

@0sh!Nz d' sen0r!ta i pun pendek, so ngam ah hahaha

hudhud said... REPLY

@xazryx try la. boleh la :)

hudhud said... REPLY

@Niniebf i laaa. hehe

hudhud said... REPLY

@Liyana Lunia. belikan i broadband haha. ipoh babe :)

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix hahaha adnan :P lohh handbag dia semua mcm org tua. bonia tak sale gila babi pun :(

Post a Comment

Next Previous Home