Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, October 23, 2010

'In' thing masa zaman kanak-kanak.

First update. Homaigod, bagi balik semangat I untuk blogging. Sobsss.

Ok ok, hari ni I nak cerita tentang 'in' thing masa zaman kanak-kanak dulu. Tatau la ada yang still ingat atau tak. Tapi I memang super ingat. Tapi budak-budak zaman sekarang takde dah benda ni. Ye la, zaman dah moden kan. Rugi je korang.

1. Video tape casing as pencil case.
Ingat tak zaman video tape casing tu di jadikan pencil case ? Korang siap buang cover dia lepas tu design casing tu ikut cita rasa korang. Kalau lelaki, biasa la, letak sticker Power Rangers la, macam-macam. Video tape casing tu lebih kurang macam ni la bentuk dia ;

ihsan : tuan Google.

2. Game pemadam.
I tatau apa nama game ni tapi zaman sekolah dulu memang selalu ah layan game bodoh ni hahaha. Tekan kat bucu pemadam tu so that pemada tu boleh bergerak. Then kalau pemadam kita kat atas pemadam pihak lawan then kita menang la.

ihsan : hasril.blogspot.com

P/S : budak-budak sekarang kecik-kecik dah pergi cc main dota -.-

11 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

twinkle twinkle said... REPLY

betul2,,da cnggih ;D

little cart00n said... REPLY

masa i kecik2, suka makan askem malaysia!
ada macam2 flavor..i paling suka milo!
terbaik! :))
tapi sekarang org da xmain askem tu..
kedai pun da byk yg jual..
mybe sbb cornetto da muncul!
phew! :(

nurul nadea said... REPLY

dua2 aku buat mase sekolah rendah dulu..pemadam memang ada lebih dr 3 kotak pensil..bajet cool sungguh..haha..kotak pencil video case tu balut dengan gambar2 artis febret..so lame..

Amirrah Zawani said... REPLY

hahahah!!
pencil case video tape tu mmg "in"..
geng i semua ada..

Izzati Nadiah Md Ismail said... REPLY

saya main game pemadam tu . bila menang rampas pemadam tu , bnyak gila :) HAHA

adrinaqamarina said... REPLY

tak rasa nikmat zaman kanak3 dah kalau macam tu, pegi cc maen dota. huhu~

nurain said... REPLY

haha.i pon sempat gak la zaman pakai video tape punye bekas 2 buat bekas pensel.cool kan, letak macam2 pembalut.hhaha..

lawan pemadam palng benci sebab hadiah pada pemenang pemadan comel.

fatin shahar :) said... REPLY

hhahahaa..betol2..
pemadam doraemon yang besar tu pon powerr gah :p
2je ke..list la lagi..hekhek

wannurfazrini said... REPLY

Ohh yeahh . tahu takpe. dulu kite tade dota main getah pemadam batu seremban dan patung kertas . sob sob !

myzaAli said... REPLY

pensel case yg tape tu kita x penah pakai, sebab mcm tak stylo, kita pkai yg dua tingkat tu..hehehe...

main pemadam mmg best, bdk2 skrg ape tau..mintak duit gi CC je..huhu!

Lia Edwin said... REPLY

yang no 1 i like..teringat balik zaman skolah rendah..kreatif pulak rasa nye..

Post a Comment

Next Previous Home