Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, October 21, 2010

Day 12 - How you found out about Blogger and why you made one

Second post for today. Pretty bored. So I decided to go on with my 30 Days of Challenge.

So how I found out about Blogger ? Serious I lupa. Boleh tak ? Haha. Dulu I buat blog saja-saja je. Untuk hilangkan bosan. Untuk mengutuk orang, haha. But then lepas ada banyak problems dekat blog lama, I tukar blog lain. Which is this one, 'Please, no paparazzi' .

But yeah as usual, I buat entry bodoh-bodoh je. But this time no more entry marah-marah and emo. Sebab I rasa buang masa je buat entry macam tu LOL. So I started getting serious on that. I kenal Eda, and found out yang blog dia sangat best. And I decided to improve the way I'm blogging. Kira nya Eda ni macam sifu I jugak la. Ekekekeke :P

So obviously , reason I blogging sekarang dah berbeza. I blog sebab I suka share pasal life I dengan orang. Cuma sekarang I jarang keluar lepak and holiday, kalau tak mesti macam-macam I cerita kat sini. Hehe. I love my blogger friends, I love making and changing layout every month. And I love Nuffnang yang bagi I duit every month. Hehe. So obviously right now, I'm so into blogging !

Blogging is fun. Tapi jadi annoying bila ada orang start arguing kenapa kita blog pasal ni, kenapa pasal tu. Do we need that ?


promise me u'll never forget this pout. Hahaha :P

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

adrinaqamarina said... REPLY

yeah! de orang letak gambar yang chun tu la. ;)

betol la, kalau dulu, blogging sebab nak lari dari orang, skunk blogging sebab seronok dapat kawan :D

edaolala said... REPLY

omg, ada nama i :D ehehhee. so terharu u know :'( hahaa. alamakk, tapi nampak macam skarang u lagi sifu dari i duh :) huhu. u lagi famous :) keep it up dear ! Abaikan orang yang tak suka apa kita tulis. je fikir pasal orang yang suka blog u. tu je ok :) Keep on blogging ! <3

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina hah tu la hehe. blogging mcm best. sangattttt :D

hudhud said... REPLY

@edaolala hehe mana ada la. entry u still lg berkualiti dr i :D

PinQib said... REPLY

sy tau sendiri.. haha


Check out on these:!

Latest entry di:
Header guna adobe. Pinky!

meo said... REPLY

wah comel

Post a Comment

Next Previous Home