Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, October 18, 2010

Kena update jugak


pertama sekali title korang cipta sendiri .
kedua korang kena citer 25 perkara yang orang tak tau tapi orang kena tau .
ketiga korang kena tag 25 orang termasuk orang yang tag korang kalau korang taknak kena sunat laa .
keempat tag ini I dapat daripada 
eka

1. I bukan pemarah tapi sekarang dah cepat marah. Iman kena kuat lagi ni. Haha.
2. I hate taugeh. So kalau nak masak something untuk I, please, no taugeh. Haha.
3. I have a curly hair actually.
4. I tak boleh berambut panjang sebab rimas. Tapi curly hair doesn't suit short hair that's why I straightened my hair.
5. I hate make ups. I benci rasa berat kat muka I bila pakai make up.
6. I love blogging, kalau boleh hari-hari nak update tapi broadband hilang :(
7. I benci orang yang suruh I mind my words tapi mulut dia pun macam sampah.
8. I degil. Sangat degil.
9. I tak pernah kerja
10. I tak pernah pergi any interviews. Kecuali interview nak jadi librarian and prefect je haha
11. I nak masuk Malaysian Idol. hahahaha
12. I tak suka buat benda alah yang banyak ni haha
13. I love red, purple, black and pink.
14. I hate green, which is, Chako's favorite color hahaha.
15. I love western and italian food a lot. Tak dapat nasi pun takpe janji ada benda ni. :P
16. I tak dengar radio and any new songs, serious I tak tahu langsung. Sekian.
17. I tak tahu kenapa orang cakap I macam Chinese sebab I takde mix Chinese langsung.
18. Handwriting I kerap berubah. Tapi yang pelik, bila time malas, dia sama je. haha
19. I tak pernah kurus hahahahaha
20. I tak pernah fikir benda yang I buat. 
21. I tak suka cake and choc sangat.
22. I dah lama tak party. -.-
23. Fyi, jumlah visitor blog I dah berkurang. I'm so sad :( Orang dah tak suka baca blog I kot.
24. I rasa takde apa dah nak bagitau.
25. I penat menaip. Haha.

sila cakap padan muka kat diaorang yang akan disunat jika tidak buat tag ni ; HAHAHAHAHA .

BUAT LA SIAPA SIAPA YANG NAK BUAT HAHA

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

kata kila said... REPLY

aiyooo. i baca apa blog you ;)

adrinaqamarina said... REPLY

part masuk msian idol tu macam sumthing je. hehe. u suke karok ke babe?

lassiegewdix said... REPLY

errr .
takotnye itewww .
( dlm hati msty kne jadi mngse tag ni )

* tapi mcm besh jep :P

Rara Nasiha said... REPLY

eh2, i kena buat ke eh? :)

wannurfazrini said... REPLY

haha you tak suka green ? i tak suka applegreen . so HAHAHAHA

hudhud said... REPLY

@kata kila hehe tq syg :P

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina i love singingggggg :P

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix haha i tag everyone, buat la :P

hudhud said... REPLY

@Rara Nasiha aah sbb u dah baca haha

hudhud said... REPLY

@wannurfazrini buruk doh green huhu

Post a Comment

Next Previous Home