Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, October 24, 2010

Geng Blogger dah ok ?

I'm a bit shock. Haha.

Ok, mula-mula I pergi fanpage Geng Blogger dekat Facebook sebab nak update status pasal blog I. Then I ternampak ada one girl ni dia wall kat GB yang dia tak faham macam mana nak guna GB. So I macam pelik la, GB dah ok ke ?

Then I pergi website GB and surprisingly, GB dah ok ! Dah tak ada malware. Since when ? I don't have no idea. So I rasa you guys dah boleh pergi ping entry kat website GB yang tercinta tu haha.

Have fun again :)

ihsan : ariffshah.com

P/S : Baru balik karaoke, nanti esok lusa I upload gambar ye :)

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Liyana said... REPLY

Tapi bila I bukak tetap jugak tak leh.. hahha.. something in my lappy yg kna betulkan nih..

cek mek said... REPLY

cam merah menyala lg jer..huhu. guna browser pe?

~eZmALiZa~ said... REPLY

yeke dah oke??tapi nape masih ade malware or sumthing like that?? :(( uwaa...why2??

hudhud said... REPLY

yeke weh tak boleh ? i kat cc. haha. tatau cc ni boleh je :P

kata kila said... REPLY

i tk bokeh pun :(

Hassanah said... REPLY

ade je malware tu duk merayap kt situ
:"(

Nur Areefah said... REPLY

gne browser lain2 boleh je bukak.gne GC je takleh lg..aiyyak

adrinaqamarina said... REPLY

me too! nampak banner tu kkat blog spe entah, bila bukak tak de virus, pk3, ne msti dah oke. ouh yeayh!

lassiegewdix said... REPLY

tak boley pun yunk ? T________T

cik aiLebiu said... REPLY

still ada malware...

Legasi Piston Pecah said... REPLY

entahlah...sebab lama sudah tak update blog...rasanya sudah lama okeyh kot..

hudhud said... REPLY

I BOLEH JE KENAPA KORANG TAK BOLEH. GOOGLE CHROME PUN BOLEH

Post a Comment

Next Previous Home