Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, October 31, 2010

Nuffnang cashout issue.

I got a big problem here. Yeah, totally i'm an idiot sebab selama ni tak pernah terfikir pun nak check payee name. Well, here's the problem ;
My full name, macam i/c : Nurul Huda binti Baharuddin.
My Nuffnang payee name : Nurul HUda binti Baharuddin.
See ? Just typing error dekat huruf 'u' tu je. Sepatutnya 'u' tapi I typed it out 'U' , in capital letter pulak. Aduhh. So conclusion, I tak dapat cashout by end of October la. I dah hantar e-mail dekat Nuff. With high priority lagi tu , tapi macam tak di layan je.

So , I nak tanya. Kalau ada typing error macam ni takpe ke eh ? Sebab I takut cheque tu nanti I tak dapat nak cash kan sebab nama tu tak sama macam dalam i/c.

Oh somebody, please help me :'(

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

edaolala said... REPLY

yangg, kena sebijik macam kat dalam ic. dat day i letak bt je tapi dalam ic i binti, so i call nuffnang n dorang suruh i tukar jugak. but i punya kejap je dorang tuka. esok tu terus dorang direct tukarkan nama i :)

Ery Farieha said... REPLY

ait

nuff x reply ke?

black butterfly said... REPLY

you i nak buat nuffnang. but tak reti. tak fahammm. ajar kan. pleasee. sy buta it sebenarnya

xenom said... REPLY

sbb tu aku tiap kali isi form mmg full CAPSLOCK!

Legasi Piston Pecah said... REPLY

owh...kene buat pembetulan nama lah gitu

Cara-cara menyembunyikan kata laluan

ApizMabux said... REPLY

tak pernah bernuffnang la pulak

sueRAFE said... REPLY

sabar ey ,

lassiegewdix said... REPLY

yunk ? so how ??

Post a Comment

Next Previous Home