Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, October 20, 2010

Day 11 - Another picture of you and your friends



Guys, meet Raziken. I ada post pasal dia dulu. Ingat tak yang pasal dia buat video miming tu ? Haaa this is the guy. Hehe. Ni gambar lama, tahun lepas kot I rasa. Dekat The Garden.

Ok kita cerita pasal Raz sikit. I kenal Raz dekat Myspace. Lepas tu I jumpa dia semua. I ingat lagi, first jumpa, naik monorail sama-sama pergi Pavilion. Haha. kelakar sebab Raz ni banyak cakap so tak kekok sangat la first time jumpa. He has a good sense of humor.

Raz suka makan ayam ! Tapi ada ke dia pelik dengan I. Sebab, I makan ayam, kulit ayam I makan last sekali. Dia cakap dia tak pernah tengok orang makan ayam macam I. Yeke ? Pelik ke ? Entah la. Hehe. I rasa Raz ni suka pakai baju purple. Entah la sebab bila I jumpa or terserempak dengan dia je mesti dia pakai baju purple. Hehe.

Sejak bekerjaya ni , dah jarang I lepak dengan dia. Now contact dekat Facebook je. Zaman muda-muda boleh la keluar Pavi kan ? :P

P/S : rindu pulak zaman active ber-Myspace :P

1 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

RafikJahat said... REPLY

Zaman muda la sangat. :p
tapi memang betul la, zaman muda remaja je yang banyak berkeliaran di Shopping Complex. Sekarang memang tak la kan, ye la. Dah bekerjaya. :)

Post a Comment

Next Previous Home