Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, October 3, 2010

Finally , the winner of 'THE MOST CONTEST' is out !

Macam gila siput babi melampau lama nya nak umum kan pemenang contest ni kan ? Sebab ? Eh jangan tanya I la sebab apa. I memang tak pernah serious dalam buat apa-apa. Hahaha.

So, my friend already pick the winner. As you all know, there are six winners. Dua lelaki, 4 orang perempuan. 2 perempuan bertudung, dua perempuan free hair. Fair and square kan ? Hehe.

Kategori lelaki

 1st winner - Naz

2nd winner - Fiq

Kategori perempuan (with hijab)

1st winner - Kak Eli

2nd winner - Nisa

Kategori perempuan (free hair)

1st winner - Fyna

2nd winner - Resya. *IDK why pic u jadi macam ni. I try rotate tapi tak boleh huhu sorry*


Ok, reminder to all 6 winners ;

1. Hanya 1st winner untuk setiap categiry je yang akan dapat special prize from me.

2. Sila sediakan banner untuk I letak kan di blog. Attention that this banner akan ada dalam blog I, forever ok. Sampai la you all delete blog you. Haha.

3. Size banner 125x125

4. Untuk those first winner, sila email kan alamat rumah anda ke email I, hudaoki@yahoo.com

5. For all winners, email kan juga banner anda ke email I, hudaoki@yahoo.com

Congrats to all winners and sorry sangat sebab lambat announce. Huhu. And thanks untuk semua yang participate. Takpe kalau tak dapat, nanti I buat contest yang lain pulak. Tapi kali ni kena buat kejap je sebab kalau lama sangat I jadi pemalas. Haha

13 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

MuNsYi SaMa said... REPLY

wah, naz tu..nk join2 smpai ke sudah xjoin.hehe..congrats2

naz said... REPLY

awwwww itu saya lah. terima kasih pada mak abah yang memberi genetik pada saya haha

fyna said... REPLY

i win? wah! macam tak percaya..1st pulak tu! =P
banner? macam mana nak buat banner? ayoyo =(

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

Alhamdulillah..
yess, mng gak contest nih..

tapi xbuat banner lagi r..
coz xtaw nk buat gune ape..

adrinaqamarina said... REPLY

next contest cepat! hehe

edaolala said... REPLY

lawa2 dohhh awek2 tu :D hehehhehe. tiba jadi les kan hgahahahhaha

e.l.i.z.@ said... REPLY

alhamdulilah ada rezeki utk contest ni..tQ hudhud..erkk k.eli pun blur gak ni pasal banner tu..papehal k.eli emel dulu address ye..thanx!

take care! ♥

miSX Resya said... REPLY

Heheh...thanks dah pilih sy 2nd winner..blh lah dr takder....tp mcmn nak bt banner erk?

Nisa A. said... REPLY

thanxxxx huda :)
so i kena hntr banner jugak ke?

I n n z said... REPLY

dah agak dahhhhhhhh naz mesti menang punye . haha xD

enyheartsdiamond said... REPLY

wahhh.. comel2 blogger freehair tuu <3

lassiegewdix said... REPLY

wow !
they deserved it :)

soffya cik bulan said... REPLY

wow, thniah kepada yg menang..:)

Post a Comment

Next Previous Home