Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, October 9, 2010

I hate Facebook !


I've noticed about this video masa Chako letak dekat page Facebook dia. Haha. This man was hilarious ok. Making lotsa money dekat Youtube. Yang view video dia almost a million. Crazy shit. But yeah , point dia betul apa. 

Kalau dulu , I love Myspace more than Facebook. That's why I buat Facebook lambat sikit even I dah lama noticed about it. Itu pun sebab most of my friends are there so yeah I'm moving on to Facebook. I love coding. I miss making DIV Layout. So much fun kan on Myspace? There's a music. But nowadays ? Myspace looks like dead. I online Myspace I kadang-kadang, tengok online friends, 0. Yes, zero. Haha. Poor you Tom.

But one thing I love about Facebook , I boleh main game ! Haha.

22 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ery Farieha said... REPLY

haha
betol tu
men coding tu
fuhh mencabar
hahahaha

tp maybe sbb fb ni sesuai utk sme peringkat umur
sbb simple kan
xyah coding pape

najib said... REPLY

yes,fb memang best

adrinaqamarina said... REPLY

betol la. bila bukak ms cam tak best dah. yang ade pon budak3 kecik je la. haiyo~!

Fitrihadi.com said... REPLY

blog ni pun codingnya lagi mencabar...

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha tu la. slalu main coding ni budak2 muda je hehe

hudhud said... REPLY

@najib eh,lain pulak dia haha

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina tw xpe. rindu myspace !

nurain said... REPLY

yup2..i missed myspace to. u noe what, when i suddenly gatal tukar layut kepada 2.0 dan terus xbleh tukar pada layout lame, dan teus malas nak coding dah.time tu memang ade fb, so terus beralih.ouch..but fb is so anoying kan.

asek gaduh ngan boyfie je.demm

btw.nice blog.salam kenal ^^

hudhud said... REPLY

@Fitrihadi.com blog ni ? tk mencabar lgsg la. hehe

eqacashperlala said... REPLY

yeah
i miss my ms
tapi bile bukak ms, rasa cam NOTHING

hudhud said... REPLY

@nurain well u hv to trust him babe :) tp kalau dia flirt ngn minah lain kat fb, u lempang je dua2 haha

hudhud said... REPLY

@eqacashperlala sama laa :(

Kyuubi_85 said... REPLY

tak pernah main myspace. fesbuk pun aku x minat sgt.. kejap je buka pastu keluar.. blog buat template sendiri or edit template mencabar kot...

Liyana Lunia. said... REPLY

HAHA i suka myspacee sbb slalu buat tutorial dia adalah menjadiiiii. haha tapi blog pun mencabar apa, kene ada header, kene baca coding HAHA

Eyda Sheyda said... REPLY

x perna menjenguk myspace.. uhuhuh

hudhud said... REPLY

@Kyuubi_85 blog mmg super mencabar sbb dia kena tambah bbrp benda hehe

hudhud said... REPLY

@Liyana Lunia. haha pastu buat div layout tu yg best ! blog boleh la tahan. haha

hudhud said... REPLY

@Eyda Sheyda takde ms meh ? hehe

cik aiLebiu said... REPLY

strongly agreed on wut he said. fb is just a trend. tu sebab sume pindah sana. kalau takde application game tu maybe fb tu lame.

eka said... REPLY

u're absolutely correct !
huhuu ,, myspace susaa nak ade orang un9 kan kan ?
sume daa men fb (:

Wan Ahmad Nabil said... REPLY

yeahh ! nabel sokong dia ! myspace best ! boleh tukar tukar layout. bagi pening kepala stalker. wahhaa :D tapi sekarang, bukan 24jam sehari pun nak nampak 60 of your friends online entah tahun ke berapa tak tau.

.: miZzana :. said... REPLY

i pulak da delete ms pun. sebab da bosan. kekdg fb pun rase bosan gak. layan video jela. ;)

Post a Comment

Next Previous Home