Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, October 9, 2010

JOM JOIN CONTEST MUKA ITIK ITU CUN MISZNORUL !

Hello semua. Seperti biasa, walaupun I dah kalah banyak kali, tapi still I nak join jugak. Entah la kenapa. Maybe muka I tak lawa kot. Tak layak nak menang contest apa-apa. Haha

So pasal contest ni , I jumpa kat blog Fyna Cantik. Dah kalau Fyna join , memang harapan la I nak menang sebab Fyna cantik sangat ! Fyna, you tak payah la join. Hahaha jahat gila. Just kidding :P

So contest ni di nama kan Contest Muka Itik Itu Cun. Wasehhh. Mana takmau join ? Memang kena join la weh. Dah separuh gambar kat Facebook tu semua I buat mulut itik. Harus la join. Just lately je I suka pose senyum sebab I rasa pouting I dah makin tak cun. T____T

So here's my picture ;



By the way contest ni dianjurkan oleh Misz Norul dan untuk syarat-syarat contest just click SINI. So dengan ini , I tag dua orang yang suka join contest. Haha

Lassie ( I tahu you tahu yang you will tagged by me ! Haha)

P/S : Siapa nak join silakan. Menarik contest ni :D

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Eyda Sheyda said... REPLY

chayo2!!

Rara Nasiha said... REPLY

macam best je. nak try join gak la.hehe

toyolkiut said... REPLY

memang sweet..
cun..
yg join dh d anggap menang sbb bnyk lg yg x join mmg xmenang..

lassiegewdix said... REPLY

yunk .
i dah nk bertolak pegi bangi ni .
tak sempat nak wat entry ni .
after i blek i wat k :)
prmse !

fyna said... REPLY

ok i nk back off la! u xbg i join =((((((((
haha..byk lagi cun lah u..
xdenye i akan memang..

neway gudluck babe!

MiszNoRuL said... REPLY

hi,
thanks for participating..
gud luck n all d best...i do accept it ..
p/s..sume pic pn cantik2 ni..(^_^)

Post a Comment

Next Previous Home