Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, October 1, 2010

Happy 48th birthday !

Macam mana I boleh lupa ? Sepatut nya semalam I ingat. Tapi pagi ni tengok orang heboh kat Twitter coz 011010. Tak faham ? !st October 2010. It's my mom 48th birthday ok ! :D

Well I tak dapat celebrate dengan my mom sebab stay KL kan. Tapi I ada call my mom pagi tadi and dengar cerita family I sekali dengan my aunty makan pizza semalam ! Demmit jealous ok. Terus I suruh my mom bank in duit sekarang sebab I nak beli pizza jugak. hehe

me and my mom. Hehe

Happy birthday Umi.
Sorry sebab dari kecik Ayong nakal sampai la besar tak nak dengar cakap, heh :P
Sorry jugak sebab tak study betul-betul. Biasa la darah muda nak enjoy je. Haha T____T
Amat cakap Umi nak keluar kereta sebijik, Myvi kan ? Nak bagi Ayong kan ? Ayong tauuuu haha 
Nanti Ayong dah kerja baru Ayong bagi hadiah eh ? Wehuuuu :P

So guys, say happy birthday to my mom !

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

shima said... REPLY

happy birthday aunty.:)

chocolate said... REPLY

Eh huda muka your mom time muda sejibik macam muka you! Like mom like daughter ;)

Btw Happy Birthday Auntie!

young yasmin sarian said... REPLY

hepi besday to umi kak hud2~~~~
sis,,,u so cute la ms kecik2,,,
ur mom cantik la,,,like u sis,,,:)

heart~ said... REPLY

hepi besday to ur mom =)


lme bena xsinggah sni

hudhud said... REPLY

thank you all :D

atiqah said... REPLY

happy besday aunty!!
eh, muka sama lah!
like mother like daughter! ;P

adrinaqamarina said... REPLY

eh kte pon ayong jugak. haha. tapi bukan perak la. u orang perak kan?

neway, selamat hari lahir umi hud hud :)

yayalya said... REPLY

eh your mom birthday sama dgn i lah...hihihi jumpa lagi someone yg birthday sama dgn i :) wish for your mom, happy belated birthday ok!

Post a Comment

Next Previous Home