Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, October 24, 2010

What's up with me and accessories ?

All this while, I jarang beli accessories. Memang tak pernah beli pun. Kalau ada pun maybe sebab I ada dinner. Casual accessories yang pernah I ada just bangle. Indian bangle. Banyak sangat. Murah je I beli dekat Semua House haha. But then bangle tu hilang. I tertinggal dekat toilet Pavilion. Hahaha sengal gila kan ?


I'm waiting for my Nuffnang money, lepas tu I nak beli some accessories. So Nuff, bagi la I banyak buffered earning lagi, haha :P


So, this is some accessories that I love. By Tarina Tarantino. Check it out.





There's many cool and cute stuff by Tarina. Just check her WEBSITE. I love the hairband. Super love ! Comel kan. Oh yeah jangan pelik sebab apa I tak pilih necklace. I hate necklace actually. I really need to find something that really caught my attention. 

Somehow I gilakan cincin yang besar-besar tu pulak. Dah jumpa hari tu, nak tunggu Chako belikan. Haha :P

P/S : oh yeah I nak cari dress. casual dress not formal dress. Siapa tahu mana nak cari yang murah-murah ? 

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

idAti mALek said... REPLY

dekat TS ng sg wang bnyk murah2 dress..hehe..yeke...

Sophie Al-yahya said... REPLY

a ah laaa..
comelll...

xenom said... REPLY

lawatilah bundle yang berdekatan, bundle online pon dah belambak, andai kamu tidak kesah!btw, its good for our environment!

MissNafa said... REPLY

i akan beli je accessori kalau i suka. haha. last2 berhabuk dalam locker sebab xpakai. wasting money je. haha~

hudhud said... REPLY

@idAti mALek tu la esok lusa i pergi la ;)

hudhud said... REPLY

@Sophie Al-yahya kannn ? rasa nk beli je :P

hudhud said... REPLY

@xenom online mcm susah je. huhu

hudhud said... REPLY

@MissNafa ish baik u jual kat i :D

Post a Comment

Next Previous Home