Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, October 5, 2010

Bloggers pertama yang I jumpa !

Cerita lama. Tapi peduli apa, blog gua. Gua punya suka ah nak cerita apa ? *Pehal ntah emo. Haha*

Hari Jumaat yang lepas, I ikut Rara and Ynn pergi Blackberry Torch punya launching dekat Westin Club Bukit Bintang. Unfortunately kitorang sampai lambat. Semua salah KL sebab jalan jam sangat sampai pening-pening dan lemau-lemau kitorang di buat nya. Sampai Rara yang drive pada hari tu pun duk marah-marah. takut tau tengok Rara marah. Dari manja-manja terus jadi cam singa hihi. Jangan marah aa Rara :P

Tapi kesian kat diorang sebab I tak sihat sangat. Ye la, flu and sore throat kan. So I banyak diam je. Tapi I memang pendiam pun haha. Cuma hari tu macam tak banyak cakap sangat la. Lepas tu apa kena ntah, lepas makan so-called pasta yang di offer oleh staff Westin Club, terus I jadi macam pening. Eh , jangan dia letak wine sudah la. -.-

At first I was told by Ynn yang event ni starts at 11pm till 2am. Tapi takde maknanya. Haha ni salah penganjur la ni bagi info salah. Tak pun yang 11 pm till 2 am tu untuk orang yang nak berparti sampai lebam je kot ? Heh. Kitorang semua pakai baju kurung masa tu. Rara pulak pakai kebaya. Segan woo sebab semua orang sexy-sexy pakai dress. Well, mostly Chinese and high class people je dalam tu kan. Biasa la, this kind of event memang macam ni. Tapi takpe, kita bangga sebab kita tak lupa adat. Cehh apekah ? -.-

After event tu, kitorang gerak rumah baru Rara sebab Rara and Ynn nak tukar baju. I tak bawak baju so kesian I sorang-sorang je pakai baju kurung. Dah la baju adik I. Besar kemain haa. I yang kurus pun nampak gemok gila. Badan adik I ni macam monster haha. I tak snap gambar apa-apa pun sebab camera E71 I di waktu malam sangat la hodoh. So gambar-gambar kat bawah ni semua dari camera lawa Rara and Ynn. Hehe.

Oh lupa pulak, we guys headed to McDonald for supper. Thanks to cik abang kesayangan Rara sebab belanja kami semua. Siap belanja Chako punya McD sekali. Ish segan je I. Next time I kena belanja Rara la pulak. I owe you Rara, huhu.


Baju kurung besar T____T




Atilia and Yasmin Hani pun ada. Atilia sangat cantik tau malam tu. 

P/S : Gambar kredit to http://www.liyanaa.com/ and Ynn's facebook :)

14 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ery Farieha said... REPLY

wahhh

bloggers pertama ek?

bile nak jumpe i lak?

=P

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha tu la nanti jom la kita jumpa ramai2 hehe

Liyana Lunia. said... REPLY

bencik i dorg ejek i liyana londeh sbb tudungggg tu eee bencik, entah apahal x reti pakai tdung tiba tiba T_________T

suara u rowwkkkk <3 HAHAHHA

cik aiLebiu said... REPLY

wah dpt invitation ke u? hehe ada lak 11pm till 2am. ikut waktu club bisnes...

lassiegewdix said... REPLY

tengok .
jeleskan i lagi :(

hudhud said... REPLY

@Liyana Lunia. haha ye la masa tu kan nak cepat. pastu kan dengan barang jatuh atas muka u lagi. ingt tak ? haha.

mana ada rock laaaaa :P

hudhud said... REPLY

@cik aiLebiu rara and ynn yg dapat. tu ah pasal. mmg nak berparti kot haha

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix u la jauh sangattttt :(

~eZmALiZa~ said... REPLY

atilia minum ape???euww...macam pelik jer....astagfirullah.....

hudhud said... REPLY

@~eZmALiZa~ haha i pun perasan dah haha

eykameow said... REPLY

wah best nyaaaaaaaaaaaaaaaaa :) i belum bekesempatan mahu jumpe mereka. padahal dekat je. huhu. hudhud ? u dok mana?

hudhud said... REPLY

@eykameow Bangsar. you ? :)

Rara said... REPLY

eykaaaaaa! hudaaaaaaa! nak jumpa ajak i tauuuuu :P

hudhud said... REPLY

@Raraok rara. boleh je :D

Post a Comment

Next Previous Home