Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, October 9, 2010

Untuk yang gila Dota, good news for you !

Ok, sangat jarang untuk I cakap pasal game. Lagi-lagi Dota. Blame Chako for this. Haha. Kalau tak sebab dia, I tak tahu pun wujudnya cool stuff like this. What's cool stuff ? Razer's stuff :D

Yang I tahu pasal Razer ni bila Chako tunjuk kat I mouse dia. Fuhh macam-macam button kiri kanan ada. I don't know what's the function of that. haha. But the keyboard looks super awesome too !

Good news for gamers sebab Razer ada buat giveaway. You guys ada chance untuk menang Razer's stuff. And the more good news is that , you can choose your prize ! Cool isn't it ? I bagitau Chako pasal ni and dia memang super excited. Hampir melompat jugak la kan. Haha.

Simple step , just click HERE. And register your name. Nanti Razer akan bagi next step thru you email. Come on guys, join this ! Tak kan tak nak menang hadiah-hadiah ni kot ?

cool kannnnn ^^

9 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

aren said... REPLY

uish..razer.wow!!

lassiegewdix said... REPLY

borinnng . HAHAHA
tak suke game dota .
walaupun tak tawu game tu cmne
tp naluri katekan tidak ! HAHA

myzaAli said... REPLY

teach me how play :)
abg tak bagi..kate tak elok tuk pompuan!
grrrr....

hudhud, thnks ya for advice :) mucho gracias!

hakimu90 said... REPLY

best o klo dpt brg razer haha

nurain said... REPLY

adoi.wa main flash games pon kalah.nak main dota ke lautlah nampaknye

Aina Zamsari said... REPLY

ohh razer paling i suka ohh . coooll gila

hamzah ian said... REPLY

DOTA byk carakter kot.. tak suka gua.. argh..

btw hai hud hud..

eykameow said... REPLY

tak suka dota! and haram kan laki i utk main dota! sbb bila main dota je..mereka akan lupekan awek2 mereka.. dats y dota! Dunia Orang Takde Awek! benci DOTA! sekian :P

eka said... REPLY

takut sangat bile budak laki kat klas ajak lawan maen dota .
takut kalah , nanti satu kelas gelak unn aku .
hahaa (:

Post a Comment

Next Previous Home