Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, October 6, 2010

Wall Street , best ke ?

Hello guys. I perasan I semakin kurang update. Kalau dulu mesti hari-hari mau update. Huhu. Bukan apa, takde benda menarik pun yang I buat dalam life I ni. Kalau ada pun, I tak snap pictures. Tak kan nak cerita semata kan ? Plus, I selalu tak sihat sekarang ni.

Dalam tak sihat pun , sempat jugak la I teman Chako pergi tengok movie hari ni. Cerita Wall Street, Money Never Sleeps. Overall it was okay. But I'm hoping it will tell us more on how the bad guy manipulate the shares and stuff. Banyak nya dia bagitau je orang ni salah apa, tapi tak tunjuk macam mana dia buat kerja jahat dia. Kalau dia tunjuk kan lagi best.

But as usual, siapa yang tak suka heavy movie, genre berat macam Inception , better don't watch this movie sebab u might find it a bit boring. Tapi I takpe la. Cerita boring macam ni I suka. I suka heavy movie. Hehe. Oh ya, kitorang pergi tengok dekat TGV Wangsa Walk. Kebetulan ada kawan Chako kerja kat situ jugak. Ingat nak paw popcorn ke tapi tak dapat pulak haha.




ok ni nak buat contest mencari mata Huda ! Sape nak join ? Hahaha T____T



gambar semalam. Saja je nak letak hehe.

Ok guys, thanks for reading. Mengantuk sangat ni. Nak tidur dah. Babai :D

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

adrinaqamarina said... REPLY

dah lama tak masuk pawagam. haha. sebb cerita hollywood kat sini tak banyak pilihan.

T__T

babe! get well soon oke!

e.l.i.z.@ said... REPLY

hehhe k.eli xsuka gak cite berat ni..tp kalu dah TERbeli tiket, k.eli layan je hehe

Liyana Lunia. said... REPLY

hamboi dia, nanti lh i nak pergi datinggg dkt wangsa walk, jumpa u dgn chako mst best ;p hahahaha

btw cepat lh sihat T____T makan ubat ye adik manis ;)

naz said... REPLY

i rasa berat lah genre ni :)

Post a Comment

Next Previous Home