Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, November 1, 2010

Day 19 - Nicknames you have; why do you have them

Dulu I takde nickname. Haha loser gila. I mean my nickname is my name. Sangat tak cool. And sangat jealous macam orang yang nama Eliza boleh panggil Elly ke. Get what I meant ? Nickname dia bukan dari nama dia. Macam I Nurul Huda. Orang panggil, Huda. So not cool :P

Then I kenal Raz. Remember this Raz ? Dia la yang panggil I Hudhud. So stick la nama Hudhud tu sampai sekarang. Kalau tak Hudhud pun orang panggil I Hud saja. Err, macam cool tak ?

Pelik jugak kenapa dari dulu orang tak pernah panggil I Hud. Padahal kat sekolah dulu ramai je orang nama Huda tapi dipanggil Hud. Kenapa orang tak panggil I Hud ??? Eh emo pulak. Haha.

You got a nickname too ? :)

Ini la Hudhud. Comel kan ? Eh, ada orang cakap I comel kat Facebook. Hihihihi

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

MyzaAli said... REPLY

hudhud nickname comel, 1st time dgr..
hehe..mcm myza nama nickname burger :P
ntah nape kaum keluarga panggil itu mcm :P

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

kat cni pun comel gak~ hehe..
;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

'Avatar tu ada bekas jambang kena shaved! Apa jantina sebenar?!' Ada kawan aku pernah komen aku macam tu kat facebook. Haha ;DD

Aku punya nicknames sangat banyak =.="

fatin shahar :) said... REPLY

fafatenfen :)
inspiration from bahasa F yang bermaksud faten :)
HEHEE

p/s: yess,,kamu cute ^_^

Ezal R said... REPLY

LOL

Afra Yuri said... REPLY

haha! sama lah kita. nama wan afra, nickname afra terima kasih.. -_- tapi sekarang saja buat nickname jadi afrayuri sebab nama ayah yuri. Glemer sket wakakak

Post a Comment

Next Previous Home