Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, November 4, 2010

Broadband Digi ku boleh berjalan !

Hello, happy Deepavali ! *Tetiba

Ok guys, ingat tak pasal broadband Digi I yang hilang tu ? Well, Chako dah jumpa dah broadband tu. Tapi ada curious sikit. Ok jom tengok conversation ni.







Entah pape je la dialog. HAHA. Tapi lebih kurang macam ni la. Reason kenapa sampai ke rumah Seyn ? Well dulu kan Chako and Seyn berniaga mercun sama-sama. Masa tu Chako guna bag I untuk bawak semua mercun tu. Maybe broadband ada dalam tu kot. Lepas je habis puasa, Chako bagi semua mercun yang tak terjual kat Seyn. So maybe that's the reason why broadband I ada dalam rumah Seyn.

Oh by the way, kitorang dah ada hobby baru selain lepak Orange. Main Monopoly. HAHA. Dah tua-tua baru nak main. 

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

Hahahahaha. Boleh pulak macam tu cerita kes Broadband tu hilang. Kelakar!

Monopoly tu aku main dengan akak2 + abg2 tempat kerja lama aku tu. Dah nak tamat kontrak, sume main je. Haha ;DD

Chybee said... REPLY

monopoly best ape. hehehe

.: zaNaz0ne :. said... REPLY

siyes ur bb pandai jalan². heheh.

Post a Comment

Next Previous Home