Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, November 23, 2010

Haters, tak pernah puas.

I received this on Formspring. My lovely haters, and as usual, bloody coward anonymous sent this lovely message or should I say reminder, to me.



I don't exactly know who are you. I don't know whether you are one of my friends, or Facebook friends or whatever. If my blog kept annoys you, why don't you fuck your ass out of my blog ? Kenapa pulak I nak stop posting about my boyfriend ? Is this your blog ? Bukan kan, blog I kan ? Menyampah kenapa baca ? Cakap je la suka. Kebenaran memang pedih. Bak kat BOYFRIEND I. HAHA

And who are you to judge me apa punya Melayu la, apa la . Kalau you Malay, you rasa you baik sangat ke ? Kalau you baik, menutup aurat ke, I rasa you tak kan cakap macam ni. Sebab I baru tengok tadi Ustaz Asyraf yang Imam Muda tu cakap, menutup aurat bukan setakat tutup aurat je. Tapi mengawal percakapan kita. Oh, I don't mind if you nak ceramah kat I pasal agama ke. Tapi mind your words la kan :)

To you, if you read this , I bet you don't have a boyfriend kan ? Sebab tu you menyampah. Takpelah, you jealous dengan life I ke ? Ish, life I ni tak best pun, tak payah la nak jealous. Nak menyampah kenapa ? Boyfriend I bukan artis pun. HAHA. 

Booyeah !

46 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

kata kila said... REPLY

abaikan dear

f.a.r.z.a.n.a said... REPLY

haha sangat jeles eh org yang komen kat formspring u tuh. pity her. i bet her la kan. hehe

eqbalzack said... REPLY

pendapat abg eq kan, formspring & shoutbox ni ada pro & kon..
kadang2 dia boleh buat bloggers 'down' dengan statement 'haters' ni...
sebab tu blog abg eq clean dgn benda2 mcm tu...
apa2 pun teruskan berblog...
'kalau dengar cakap orang kita mati'...baik relaks je...

hudhud said... REPLY

@kata kila yeah, i will :)

hudhud said... REPLY

@f.a.r.z.a.n.a ye la, lelaki tak kan la mcm ni kot ? hehe

hudhud said... REPLY

@eqbalzack tu la pasal. susah la stalkers and haters ni kan. kdg2 rasa malas nak blogging. tp sbb thats my passion so teruskan je la. lg pun tak kn nk stop doing wht we love sbb org2 mcm ni ? :)

eikaa said... REPLY

cacat otak tu , hihi

little cart00n said... REPLY

hud-hud..
org macam ni takde life kn?
asik nk sibok ngn hal org je..
i pnh gak kena macam ni..tp lntaklah ngn dorg semua yg sibuk ngn hal kita..kan2?

babe, u takyah layan ngn org macam tu..jeles sebenarnya dorg ngn u ni.. :)

miez areyou said... REPLY

dengki la tue... sukahati la letak pape pon..kan... grrrr...hehe =)

Liyana Lunia. said... REPLY

haha, i rasa formspring tu tak perlu ada pun tahu tak? selalu buat org annoy sesama sendiri. dah lah tanya bodoh bodoh lepas tu pengecut grr. nak je lempang dada siapa yg create formspring tu.

so my advice, tak payah lah ada FS.me tu, menyakitkan hati :)

Ery Farieha said... REPLY

die jeles tu chako kacak


wah


kacak? >.<

zarith said... REPLY

haah. abaikan. biasalah tu mungkin jeles..
haters ni xsuka tgk kita happy.
walau apa jadi pun dorang akan cuba jatuhkan kita.
so just ignore them. :)

liyana aziz said... REPLY

what a pathetic person he/she is.. =)

hudhud said... REPLY

@eikaa agak ah haha

hudhud said... REPLY

@little cart00n tu la pasal.i layan cmtu2 je la babe. tkde take serious hehe

hudhud said... REPLY

@miez areyou haha tau takpe :P

hudhud said... REPLY

@Liyana Lunia. i ada fs sbb senang org nak tny psl tutorial. i nak lempang anon yg cmni je haha

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha kacak sangat la kan ? hahaha

hudhud said... REPLY

@zarith tu la. knp la dorg suka tgk kita sedih ? perangai apa dorg ni ?

hudhud said... REPLY

@liyana aziz so sick and pathetic

Sophie Al-yahya said... REPLY

cik hudhud... abaikan la org mcm tu..
i rase agak narrow minded lah org mcm tu..
atau tak cukup matang maybe..i dunno..
whatever it is.. it's your blog..u punya suka nak post apa righto?

(hurm,maybe i plk yg bakal kene dgn anon cos pnah kene after back up org lain yg penah kene..haha)

cEro said... REPLY

haters are everywhere!!
biarkan, abaikan...

cik aiLebiu said... REPLY

dah nama haters, kita buat baik 1000x pun tetap dia nampak buruk..so ignore je..

~mouwn~ said... REPLY

kenapa ada je yang nak jeles dengan hidup orang nie. tak paham tol la !

Nisa Ferreira said... REPLY

hahaha...lantak la...saya pon ada ramai jugak yang dengki...manusia macam ni, get lost laaa!!

ayaa alyy said... REPLY

HAHA. I LIKEEE IT. THOSE LOSER MMG MCM TUH. BUAT BODO JAKK :)

nanie said... REPLY

menyampah nya..
lmpang je kt haters 2 :)

wannurfazrini said... REPLY

jelousss la tuuu !

twinkle twinkle said... REPLY

SBR je :)
slh die la,,da nyampah,,bace gak

hudhud said... REPLY

@Sophie Al-yahya hehe entah la. i tak faham dgn org mcm ni. dpt apa pun kalau dia cakap cmtu kat I ?

hudhud said... REPLY

@cErobaik. hehe

hudhud said... REPLY

@cik aiLebiu tu la. gila dia ni. hehe. ok babe :)

hudhud said... REPLY

@~mouwn~ jeles tu tk kisah la sbb kita semua tak perfect kan. tp perlu ke smpi benci dan memaki ? lol

hudhud said... REPLY

@Nisa Ferreira hehe kannn ? dia dapat apa kalau kutuk kita ? ;)

hudhud said... REPLY

@ayaa alyy hehe tu la. total losers :)

hudhud said... REPLY

@nanie kalau boleh mmg dah lempang babe hehe

hudhud said... REPLY

@wannurfazrini tu la ! hehe

hudhud said... REPLY

@twinkle twinkle tau takpee

Dhiyaaaaa said... REPLY

ish3 ade gak org jeles cmnie kn kn kn :) chill babe. u x wat salah pun :3

AmirahJa'afar said... REPLY

tahu tkpe , die jeles tuh u . abaikan je :D

yayalya said... REPLY

adoiii kenapalah dengki sgt smpai ckp g2 tue...ish2, bt malu ja sape yg send tue...sbr ea huda..bia ja org tue..

Alia Azlan said... REPLY

owh...sgt kasihan with that anonymous...die mmg nk 'life' u kot..pity on u anonymous...sgt loser..cara cakap pun dh tau..siap mention about your bf..biarkan je babe...org cmtu kalau dilayan makin menjadi...;p

hudhud said... REPLY

@Dhiyaaaaa ada n mmg ramaiii :D

hudhud said... REPLY

@AmirahJa'afar heh eye la kot. tp npe nak jeles ? i bukan puteri raja pun haha

hudhud said... REPLY

@yayalya entah la babe. tatau la maybe dia kenal i kot. sbb tu dia rasa menyampah ? haha

hudhud said... REPLY

@Alia Azlan nak life ? haha. dia ingt life i best nak mampos ? haha

Post a Comment

Next Previous Home