Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, November 4, 2010

Jangan cakap I famous blogger, rasa disappointed.

Title mengundang. Ini mungkin enty panjang. BALAS DENDAM. Heh :P

Hello semua. Macam dah lama I tak update padahal baru dua hari. I perasan blog I macam dah kurang menyengat. Ewah ayat tak nak kalah. Maybe sebab I jarang blogwalking kot. Tapi alhamdulillah , dalam I jarang update pun Nuffnang still baik hati nak bagi I buffered earning.

And this time BE I dapat dari Era.Fm. Bercakap pasal radio Era ni, I teringat pulak zaman I muda-muda dulu. Bukan la makna I dah tua sekarang, cuma meningkat dewasa. HAHA. Ok, back to topic, ada one girl ni, her dad kerja kat Era kot. I'm not sure tapi yang I ingat dia offer I kerja DJ. I ingat lagi, dia suruh I cakap Era Rentak Muzik Terkini in my own style then email kan dekat ayah dia.

You rasa I buat ke tak ? Memang tak la. HAHA. Tak reti I nak cakap macam tu. Ynn pun cakap suara I rock. Hehe. But honestly , I lagi minat jadi VJ dari DJ. Kalau ada siapa-siapa nak offer I jadi VJ, I'll accept. Ala-ala Dottie gitu. HAHA.

Oh, berkenaan dengan title I. Kenapa disappointed ? Sebab visitors and comments I dah berkurang. Dekat shoutbox je lebih. Nak delete shoutbox macam sayang. So, I rasa nak ikut cadangan Lassie la. Try ubah background blog. Hitam mungkin mempengaruhi emosi. MUNGKIN. Hehe.


Gambar bagi dekat sikit biar nampak semua liang roma. Baru orang suka sikit tengok blog gua ! LOL LOL.

Oh by the way , pasal Nuffnang cashout issue tu, well benda tu dah settle dah. Thanks Nuffnang. Tapi lambat sikit la. I tak sempat nak cashout by end of October. Haih kena tunggu lagi a month. Tapi takpe kot. At least bulan 1 nanti, when new sem starts, takdela terkial-kial sangat duit nak beli revision book. Macam previous sems , nak beli buku mesti tunggu scholar JPA -.-

Ok, cerita pasal diri I. I sakit, eh tak tak bukan maksudnya nak mati. Heh. Belakang badan I sakit. To be exact, part tulang belakang tu, bahagian tengah. Err faham tak ? Cerita nya macam ni. Ada one night tu, I dah nak tidur. So as usual, tutup la lampu and bilik pun of course la gelap gelita apa pun tak nampak kan. Then I kebelakang la, dengan yakin nya rasa macam I dah sampai kat katil. Then I pun duduk la dengan harapan yang katil memang betul-betul belakang I.

Then you know what happened ? I terduduk atas lantai then belakang badan I terkena bucu katil tu. How nice kan ? Sakit dia sumpah tak terkata. Speechless terus. I menangis dengan teruk and bila I bagitau Chako, boleh dia bantai gelak ? What the ? Memang boyfriend yang sangat memahami. Tapi takpe, tak marah, sebab lepas tu dia pujuk I balik. Hehe.

Tapi memang la, sampai sekarang still rasa sengal dia. I don't exactly know what happened to my back. Lebam ke, patah riuk ke, retak ke, I tak tahu. Yang I tahu I nak letak minyak gamat kejap lagi. Hehe. Nasib baik tak ada apa-apa side effect sangat. Nak baring ke apa still boleh lagi. Cuma I rasa lenguh-lenguh badan je la.

as for revenge, I upload pic Chako paling buruk ! Liang roma dia lagi banyak dari I. Haha. Eleh, I tau mesti ramai cakap comel. Pffffftttttt :P

Ok lah, panjang sangat pun tak boleh. Takde siapa nak baca. Lain la blogger meletup. Tulis panjang samapi lantai pun orang baca. HAHA. Thanks for reading guys, love ya !

20 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Chybee said... REPLY

ala kesiannye. huda dh pergi jumpa doc? just check je. if xde pape bagus la but if ade mse pergi la cek ok. we never know. take care!

SHAREL said... REPLY

motif tajuk? hahaha.

chill chill. jangan risau kalau takde orang comment. semua benda pun ada zaman kejatuhan dia. yang penting, jangan lupa untuk mengganas balik :D

hudhud said... REPLY

@Chybee nope tak pergi lagi. tu la i dh lama tk buat check up. tgk la nti. thx babe :)

hudhud said... REPLY

@SHAREL tajuk biasa la. kasi gempak sikit haha :P ish, i mana boleh jatuhhh haha :P

eesyaheera said... REPLY

eh, i follow you lagi ni. hehe. ubah background menyengat lepas ni. haha

little cart00n said... REPLY

woo..i pnh jadi macam u..kena bucu katil!
sakit tak hingat wooo..

u kena letak minyak, if not boleh jadi makin teruk..huhu..

be carefull nxt time ya, hud :)

lassiegewdix said... REPLY

tajuk mesty kne gempak kan syg ?
HAHAHAH i loikeeee :P
kite ni same larh kan .
asek sakit jep .
takpe penghapus dosa-dosa kecil :)

PinQib said... REPLY

da lama da hudhud x mai beloh kamek

PinQib said... REPLY

da lama da hudhud x datg beloh kmk

.: zaNaz0ne :. said... REPLY

alaa kesian u. better p check oke. takut effect lama² nanti. lagi teruk. tulang belakang jgn memain taw. bahaya. t8 k babe !

Tfaaaaaa said... REPLY

alolo chako comel chako comel.HAHA

gahaha.hai huda! lame tak jenguk.. :D

hudhud said... REPLY

@eesyaheera hehe tu la. kena cari bground menyengat ni huhu

hudhud said... REPLY

@little cart00n tu la i mmg plan nak letak minyak pun ni huhu

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix tu la, penghapus dosa kecil. dosa besar cmne la plak hihiihi :P

hudhud said... REPLY

@PinQib dah mai dah tadi hehe

hudhud said... REPLY

@.: zaNaz0ne :. huhu i will. thx :)

hudhud said... REPLY

@Tfaaaaaa mmg kembang semangkuk ah dia u cakap camtu. pfft ! rindu you la tfa :D

Tfaaaaaa said... REPLY

hahaha..i tak cakap.tapi tiba tiba jari menaip macam tu.

Chako, sorry tau.tangan i tak behave hari ni.hahaha

aaaa..kite dahla tak jumpa Ramadhan ari tu kan kan..isk isk ;'(

mogobja said... REPLY

hudhud kamu pegi la check ye!

fatinmmj said... REPLY

komen fatin,
heheh..lau tak msti dh jdi dj famous kan..huhuh
fatinmmj

Post a Comment

Next Previous Home