Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, November 19, 2010

Formspring questions dah buat gila !

click for larger image.

Ok, ni adalah screenshot from my Formspring account. I'm a bit shocked. Speechless pun ada. HAHA. 86 questions ! Gila ke apa ? Siapa la yang bagi I soalan-soalan ni. Thanks a lot la. Korang macam tau-tau je yang I tengah bosan tahap dewa kan. 

Ok lah, I akan try jawab soalan ni satu-satu. Kalau rasa jawapan macam tak memuaskan ke apa, sorry sebab terlalu banyak soalan yang I nak jawab. Dah la subjective. Kalau objective takpe jugak. LOL ! Gambate Huda ! :D

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Nadia H. said... REPLY

wow femes2..hehe..

twinkle twinkle said... REPLY

sonok jwb soklan byk2 ni ;D

kata kila said... REPLY

hahaha.gud luck dear!!

Uruchimaru @ kf said... REPLY

nk hambe tlg jwbkan ke?

slm iduladha huda...

wannurfazrini said... REPLY

wow tak terlarat tu nak jawab !

adrinaqamarina said... REPLY

hahah. kalau MCQ ke kan senang sket. kan?

Post a Comment

Next Previous Home