Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, November 4, 2010

IS IT TRUE - Be careful with your pads girls !

Cerita ni I dapat dari Facebook. Real story was in Chinese tapi di translate kan ke Bahasa Melayu.

There's one Chinese girl. Dia datang dari keluarga yang susah dan ayah dia cuma penjual tuala wanita. So disebab kan keadaan keluarga diorang yang miskin tu, ayah dia terpaksa suruh this Chinese girl pakai tuala wanita yang dah expired.

After few months, Chinese girl ni mengalami loya, muntah-muntah, lebih kurang macam pregnant woman. So ayah dia of course la risau then bawak la anak dia ni pergi hospital. Surprisingly, doctor mengesahkan bahawa anak dia mengandung. But then bila tanya this Chinese girl ni, she said no. Reason ? She doesn't has any boyfriend or even having sex with someone. Plus, dia masih bersekolah.

After few scanning yang doctor buat, nak tahu tak actually apa yang dia kandungkan ? ANAK TIKUS ! 20 ekor anak tikus ok. Mungkin telur-telur tikus ni dah disenyawakan semasa period then masuk ke dalam ovari chinese girl ni. Doctor terpaksa buat pembedahan dan organ semua dah dicuci so that takde virus tikus ni dalam badan dia. End up Chinese girl ni dah tak boleh pregnant sampai sekarang.


ni la rupa anak tikus tu.

Conclusion, I'm not sure sama ada betul atau tak cerita ni. I just sampai kan je apa yang I baca. Sebab kalau betul, we have to be extra careful with our pads lepas ni la. Kalau salah ke, or kalau this is so impossible to happen, just let me know :)

P/S : Scary ok. Tikus sangat kotor. Cerita Ratatouille tu jangan nak percaya sangat. HAHA.

45 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

anym (: said... REPLY

OMG ! scary nye , (T.T)

Nisa Ferreira said... REPLY

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

naddy said... REPLY

scary ye

miss nana said... REPLY

babe, i pun x sure boley pecaye ke x benda ni.
1. tikus x berteluR.
2.xkn la boley hidup and mkn organ kn. mcm spooky jek.

but kte ka be careful la jgk mana taw 1 dlm seribu. x mstahil jadik. scary dowh O.O"

Rara said... REPLY

huwaaaa gelinyaaaaaaaa *muntah*

dianna said... REPLY

heee bapak geli. uwekkk... tak tahu lah ape perasaan budak tu agaknya.

alisha said... REPLY

lepas nih pakai pampers diapers je . mungkin selamat . MUNGKIN . Y___Y

sherah said... REPLY

omaigod.mana tahu expired date?tataww ponn :(

Sophie Al-yahya said... REPLY

haaaa??????? mcm ni pun ade? takutnyeee..

Pinky Pixie said... REPLY

sangat2........geli ok. erk!

little cart00n said... REPLY

i sangat tkut bila baca pasal ni!
mintak2 pad di malaysia besih! huhuh

cik aiLebiu said... REPLY

shittt! eeiii mcm susah nk pecaya..x logik pun ada..arghhh scarynyaaaaaaa!!!

Evelyn`Wann said... REPLY

OMG..this is gross...
so there's thing we should save on...ewww

Aina Zamsari said... REPLY

errrrrrrk! takut

hudhud said... REPLY

@anym (: disgusting kott

hudhud said... REPLY

@Nisa Ferreira hehe lek lek

hudhud said... REPLY

@miss nana i'm not sure about telur tu. maybe dia maksudkan sperm kot ? huhuhu. pasal makan organ tu, dengar cerita anak tikus tu dh ada gigi. entah la. huhu

hudhud said... REPLY

@Raralek2 jgn muntah hehe

hudhud said... REPLY

@dianna tu la pasaaall.

hudhud said... REPLY

@alisha tu la. pampers utk org dewasa tu hehe

hudhud said... REPLY

@sherah entah la. maybe kt tpt dorg ada kot huhu

hudhud said... REPLY

@Sophie Al-yahya tak sure la ada ke tkde huhu

hudhud said... REPLY

@Pinky Pixie tau takpeee !!

hudhud said... REPLY

@little cart00n kotex dengan sofy bersih hehe

hudhud said... REPLY

@cik aiLebiu tu la mcm xlogic tp tatau la hehe

hudhud said... REPLY

@Evelyn`Wann if this is true, it is super gross and we shud be super careful nxt time huhu

hudhud said... REPLY

@Aina Zamsari it is !!! huhu

aimee said... REPLY

tipu je ni.
tikus x bertelur la.
mammals yang bertelur platipus je.

and kalau betul la die tersenyawa masa dalam girl tu punya rahim, mesti yang keluar hibrid tikus+manusia.

and one more thing, kalau telur, of course die asal dari tikus betina, takkan girl tu tibe2 ade sperm nak senyawakan telur2 tikus tu. hehe...

Blufish said... REPLY

i rasa bende ni mengarut . -.- apa kejadahnya if kite pakai pad yang dh expired and then tgk2 kite pregnant . so much fr the bacteria babe . takde bukti yaang kukuh pon you . pfft speechless weh . baby tikus ? demm gimme a break lolx

sasa said... REPLY

huhu..geli siot

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

Huda. Bukan ke tikus beranak bukan bertelur? Itu dah meragukan kebenaran. Tapi, mmg kena berhati hati lah kan. Boleh jadi lain.

hudhud said... REPLY

@aimee hehe tu la kan ? i pun tk sure sgt. i publish ni pun sbb nak mintk opinion org, betul ke tk huhu

hudhud said... REPLY

@Blufish hehe dunno la babe. i pun baca kt fb je. and publish sbb i nk tgk opinions org hehe

hudhud said... REPLY

@sasaagak la. haha

syer. said... REPLY

yek..tikus kot..gelinyeee..kena extra careful pasni..

Arief Arf said... REPLY

uish, gelinye..
tapi betul ke cite ni?
cam tak logik pun ada jugak.
X)

liyana aziz said... REPLY

ok! sangat geli tengok gambar tu!

LuTaNiA said... REPLY

dari segi biologi, that's not even possible lah babe. Tikus ni mamalia jgk, so kalau nak senyawa dlm badan mnusia, mcm mana? dorang bukan bertelur. Maybe tu cerita saja2 direka je. Jgn percaya sangat lar..

shima said... REPLY

muntah darah aku tgk.aku pulak dah rase loya loya...oh makkkkkkkk.

twinkle twinkle said... REPLY

keciknya

0sh!Nz d' sen0r!ta said... REPLY

tikus+manusia? emmmm.. gelis kot.

Anonymous said... REPLY

HAHAHA... This note is totally TIPU laa.. I wonder who the one that spread this note awal awal sekali.. Sebab you know, its kinda FUNNY.. Maybe he/she never learn BIOLOGY before.. Err,, check out kat uncle google and maybe google advanced, ade ke rat yang ada sperm? HAHAHHAA.. Its so funny! Plus, how can we pregnant when we having period that time? Andd.. How can we pregnant if the sperm didnt diffuse in our ovum.. Bhaha..

Anonymous said... REPLY

"Its so funny! Plus, how can we pregnant when we having period that time?"
-----> Indeed.

Kalo tgk balek menstrual cycle, period time is not the time the girl produce ovum tp singkirkan cell2 mati (ovum) + darah kotor tu adela. Anddd sbb tu la suami isteri never do that "thing" when his wife is on period time~

"and one more thing, kalau telur, of course die asal dari tikus betina, takkan girl tu tibe2 ade sperm nak senyawakan telur2 tikus tu"
------> hahahaha

maybe the spreader pegang bnde nih.
expect the unexpected. or
impossible can be possible.

tp bnde ni kne amek tau.. tah ape yg diorg nk letak kt pad psni... haiz.. dunie2

ty *O* at least :)

THE RADIANCE OF GEM said... REPLY

takotnyerrrr. yeah. kena careful pas ni. takut jd pa2 kt dri kita ni.

.: zaNaz0ne :. said... REPLY

hud, pelik kann. seram gak tgk tikus tuh. kecik gile.. and geli ! :(

Post a Comment

Next Previous Home