Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, November 10, 2010

Isnin bukan lah waktu terbaik untuk berblogging

Padahal dah masuk hari Selasa? HAHAHA.

Tak, tak, bukan itu yang I maksudkan ye. Bukan. Saja bagi title yang super gempak sikit. Hehe. Kalau siapa yang follow my twitter, mesti perasan dengan tweet I hari Sabtu lepas. Macam ni tweet I tu ;
Weekend je tak ramai yang update blog. Kenapa kah ?
So banyak la feedback yang I dapat. Ada kata pergi dating la. Study la. Maybe yeah. Dating hari Sabtu dan Ahad, lepas tu hari Isnin update pasal dating, with picture. Well, typical bloggers kan ? Hehe

And guess what, after sehari I tak online, and hari ni I check blog, fuhh punya la berlambak update untuk hari Isnin. Bersepah ! Sampai ada blog yang I tak terbaca pun. Pheww. Kenapa ye begitu ? Hari Isnin memang perfect day untuk update entry ye ?

Ok, sila jawab di ruangan comment. HAHA.

Sekarang waktu untuk bergossip pulak. SHAHZ JASZLE and MARIA FARIDA ? WTF ! Haha. Actually I pun ada perasan dekat twitter SJ. Dia macam rapat sangat ok, rapat gila la to be exact. I'm jealous ! Should I ? Tettt. Tapi I rasa macam real je diorang tu, sebab dua dua cakap no comment.

You guys rasa ?

Itu je untuk bebelan hari ni. See ya ! ♥


6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

mogobja said... REPLY

nice color :)
xde kene ngene ngan ur entry ... ;p

adrinaqamarina said... REPLY

hahah. i pon tak update blog pon ag ari ne, harus update skunk. *tetiba

.: zaNaz0ne :. said... REPLY

asmara dgn maria farida ? OMG. dushh !

shima said... REPLY

monday is starter of weekdayyy.perfecto day to blog.LOL

liyana aziz said... REPLY

isnin orang start kuliah, start keje.. mungkin mood berblog kureng kot.. my POV je tu.. heheheh

lassiegewdix said... REPLY

syg !!
terase i aw :P
ala , lagipun kan monday oweys blues .
so tyme fer blogging lerh .
mood keje belum ade ! HAHA

Post a Comment

Next Previous Home