Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, November 15, 2010

Huda tak pernah blog pasal study. Yeke ?

Lassie said this to me, long time ago. HAHA. Idk, I don't feel comfortable blog about study. Example macam I banyak kerja ke ada soalan tutorial I susah nak buat ke. I ada test ke, ada interview ke apa ke, I rasa macam tak best je nak cerita. Bukan semua orang tau pun pasal Financial Management. Betul tak ? HAHA.

Tapi hari ni lain sikit. Saja nak buat kelainan sikit. Blog pun makin suram. Siapa promote blog I, I belanja makan McChicken Supreme. Ok tak ? Ok tipu. HAHA.

Well tadi I pergi UM ditemani oleh Chako. Nak ambik slip exam. Due date 19th Nov tapi baru hari ni kelam kabut nak pergi ambik. Yang best nya, I sorang je yang tak ambik lagi. Heh, malu. So here's my exam schedule. Siapa nak jumpa I especially student UM, meh la datang pada waktu-waktu ni di exam building. HAHA tetibe.

26 Nov - Bank Management ( 8.30 am )
29 Nov - Financial Management ( 11.30 am )
2 Dec - Business Law ( 3 pm )
8 Dec - Management Accounting ( 3 pm )
Habis exam on 8 Dec tu memang betul-betul bermakna la sebab birthday I kan 9 Dec. So betul-betul merdeka la kan. Siapa peminat setia I boleh la kiranya bagi hadiah. Ngee.

Well, wish me luck. And for those yang ambik SPM and final exam jugak, good luck for you guys too !

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

.: farzaNa :. said... REPLY

wahhh hud. baru na exam lor. gudluck oke ! :p

sherah said... REPLY

good luck wehh!!hahaa

Izatie said... REPLY

U study dekat mane darling? Anyway, good luck and all the best for the final exam! :))

lassiegewdix said... REPLY

finally :)
good luck k my dear !

Si Gadis Semasa said... REPLY

good luck exam ! :)

liyana aziz said... REPLY

all the best! =)

Post a Comment

Next Previous Home