Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, November 7, 2010

Day 21 - A picture of something that makes you happy

Well, basically, besides him ;


which seriously makes me happy all the time, there's other person that makes me happy. When I'm sad, only this person yang boleh buat I ketawa balik. Ni dia ;




BABIES !!!

I love babies to death ! HAHA. Serious I cakap I suka sangat baby. Bila dia dah sampai umur 5 or 6 tahun, I dah rasa menyampah pulak. Haha. Tapi kalau anak sendiri tak mungkin la benci kan. Hehe. Dulu bila I broke up with someone, mesti I balik kampung. Main-main dengan cousin I yang masa tu still baby. Babies can make me happy. Lagi-lagi layan kerenah diorang yang macam-macam tu. Tapi kalau dah merengek, hah kau tengok la siapa layan siapa. Haha.

So, what about you ? What makes you happy ? 

P/S : The title should be 'A Picture of someone that makes you happy'. HAHA.

23 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Keyrill Eduardo Willeyhem said... REPLY

hehehhe...cute pics kedua tu...heheh! ;)

cimut munniey :) said... REPLY

ololololo comel :)

little cart00n said... REPLY

cumilnya!!
geram..haha
ala hudhud..u suke babies, suruhlah chako masuk pinang..nnt leh men ngn beby sendiri...lagi best! :))

lassiegewdix said... REPLY

i tak suke babies :)
sekian .
*gile kejam !!

kata kila said... REPLY

i love babies toooo!!!!!!!!omo

miss lolly a.k.a luvfareda said... REPLY

sangatlah kiuttttt gilew =)


j0m join c0ntest =)

adrinaqamarina said... REPLY

haha, rina suka bby yang dah boleh jalan tu, yang lembik3 tu cam tak ske sangat. ehehhe

cik EPAL said... REPLY

comelnya baby baby ituuuu!


p/s; cane u wat watermark macam tu ea kat gambar u?

lily lotus said... REPLY

love babies too :) ehh u pun cute like baby what...

miss lolly a.k.a luvfareda said... REPLY

siyes c0mei gilew.


yang, meh join c0ntest meh =)

Arief Arf said... REPLY

eh, boleh pulak camtu.
suka babies tapi sampai 6 tahun je?
hahahahaha
i dont like babies.

X)

Diyanarghhh said... REPLY

kita geng lah kakak

sama.minat gila dengan baby.

bila dah besar dah tak suka sangat


rimas..

hudhud said... REPLY

@Keyrill Eduardo Willeyhem baby mst la cute ! hehe :D

hudhud said... REPLY

@cimut munniey :) tau pun hehe :)

hudhud said... REPLY

@little cart00n ewahhh tu lama lagi hahaha

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix haha u mmg kejam :P

hudhud said... REPLY

@kata kila me toooo ! comel :D

hudhud said... REPLY

@miss lolly a.k.a luvfareda yupp. hehe

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina yg lembik tu la i suka :P

hudhud said... REPLY

@cik EPAL kan :)

hudhud said... REPLY

@lily lotus ish, mana ada la babe hehe

hudhud said... REPLY

@Arief Arf boleh je. sbb bila dorg dh byk mulut ni menyampah sikit haha

hudhud said... REPLY

@Diyanarghhh haaa tau takpe. dah byk mulut en :P

Post a Comment

Next Previous Home