Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, November 22, 2010

Stop pushing Lee Chong Wei, Malaysian press.

I did not said that. Ada sorang sports announcer masa badminton semifinal between Chong Wei dengan sorang player from China. Can't recall his name. Somehow I rasa macam betul jugak yang dia cakap. Malaysian press cepat keluarkan kenyataan yang kurang best nak didengar bila Malaysian player yang kita harap kalah dalam satu-satu game tu.

Besides of 'what happened to Chong Wei?' why don't kita bagi dia support like 'good job Chong Wei !' . Bila kalah je, tajuk akhbar mesti macam hampa la, kecewa la. Macam bagi player tu tension pulak. Macam before main tu mesti dia stress. Apa aku nak cakap kat press ni kalau kalah ? End up sebab tension sangat, terus kalah.

Betul ke ? Idk, it's just my speculation. What say you ?

17 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ayeem Jemain said... REPLY

betul jugak tu.. mental down susah nak main bebetol.

AmirahZin said... REPLY

benci benci benci
HAHA tetiba :p

hudhud said... REPLY

@Ayeem Jemain thats y la. pity him

liyana aziz said... REPLY

he's name lin dan and he superb.. lee cw asyik kalahh dengan dia.. betul, rasanya too many pressure on him then tambah lagi dengan psikologi persekitaran kan.. kesian dia.. anyway, perak isn't that bad.. =)

Sophia Rani said... REPLY

dah bukan rezeki dia.. nk wat cm ne kan.. :)

hudhud said... REPLY

@AmirahZin benci apa ni ? hehe

hudhud said... REPLY

@liyana aziz yah lin dan i knew him. tu final. ni time semi final tu. yah tu la, perak isnt that bad kan ? :)

hudhud said... REPLY

@Sophia Rani betul tu :)

Fitrihadi said... REPLY

betul cakap u..kita kena support bukan hentam wira2 negara ni.. sampai bila melayu nak maju kalau macam ni perangainya...

hudhud said... REPLY

@Fitrihadi tau takpe, at least dorg berjuang jugak utk negara. kita ni ? duk melanguk je la. hehe

hamzah ian said... REPLY

gua sokong dow

AmirahZin said... REPLY

saje je emosional .. HAHA XDD mengong

Mya Amira said... REPLY

Kesian jgk kdg2.. yela, press mestilah nak gebang kuat, so that org beli paper dorg..
acc2ly, mmg badmnton je harapan MAS..

ayaa alyy said... REPLY

KALAH JE KENA HENTAM. BILA MENANG BUKAN MAIN TINGI DIORG LAMBUNG DIA. KSIAN DIAA =.='

hudhud said... REPLY

@hamzah ian mekasih. hehe

hudhud said... REPLY

@Mya Amira yah tp kena fikir emosi dia jugak kan. not really. we hv high hope on nicole david as well kan :)

hudhud said... REPLY

@ayaa alyy dats y la

Post a Comment

Next Previous Home