Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, November 6, 2010

Sesi bahan membahan.

Hello semua.

Hari ni adalah hari bersama keluarga ye. Saja keluar jalan-jalan sekitar Jusco Ipoh sebab nak celebrate birthday my dad on 4th November ago. Orang ramai gila tak ingat punya lah. Almost half an hour cari parking je T___T

Takde la shopping apa pun. Just I ternampak Crocs Hello Kitty and rasa macam comel sangat.

Dekat Jusco serious takde buat apa-apa. Orang terlalu ramai. Maybe sebab dekat Ipoh ni, satu-satu nya tempat yang best untuk lepak adalah Jusco. Pfft. I ingat nak cari Java Chip tapi Starbucks takdela pulak. After that my mom pergi Secret Recipe belikan cake for my dad. I tak ingat nama cake tu. Hazelnut ke apa entah. Haha.

So, balik rumah makan je la sampai muntah. Ok tipu. Takdela muntah. HAHA.






And lastly , disebab kan dah terlalu bosan, kitorang sampai masuk air. Even my dad pun masuk air sekali. Ada video jugak. Jom layan ;


Soalan : untuk apa kita beli cake ?

HAHA and fyi , yang gelak last sekali tu my dad yang gelak ok T_____T . Kesian my sister kena bahan. HAHA.

10 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

chentaMAYA said... REPLY

ahaha! hepy famili~

~eZmALiZa~ said... REPLY

@chentaMAYA

setuju dgn kamoo...mereka happy family.. :)

hudhud said... REPLY

haha thanks guys :)

cik EPAL said... REPLY

hehehehe memang happy .

nak tanya camne u wat watermark comel kat pic u tu ea? comel la =)

hudhud said... REPLY

@cik EPAL we are :)
oh watermark tu rara yang buatkan :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

Haha. Comel je baba kau gelak last sekali tu. Hihi. Happy Belated Birthday uncle! ;)

Keyrill Eduardo Willeyhem said... REPLY

wah.... happy and cheerful family! hehhe... btw, ceria2lah selalu! ;)

Cik Pija said... REPLY

kek nampak sedap sgt..

Un Phat Lee said... REPLY

lamenye gua tak makan KFC.grr...

young yasmin sarian said... REPLY

jusco ipoh adalah satu2nyer tmpt tuk penduduk ipoh bersuke ria selain ipoh parade,,,T______T,,,ipoh tade tmmpt yg menarik,,,btw,,,hepi belated besday kpd ayah kak hud2,,,:)

Post a Comment

Next Previous Home