Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, November 24, 2010

Kenapa I dah lama tak join contest Nuffnang ?

Tadi I terbaca tweet from Nuffnang. Diorang cakap diorang dah sent out the invites for watching Narnia next Wednesday. And seriously , I jealous sangat ! Reason ? Sebab I tak join and movie tu exactly on my birthday and I memang die hard fan Narnia , besides Harry Potter. Hehe.

So, kalau jealous kenapa tak join contest ?

Sebenarnya dulu , banyak kali jugak I join contest Nuff especially kalau dapat tiket movie free. Tapi yang I berjaya pergi just movie Inception je. Nasib baik cerita best tau. Ada yang I menang tapi I tak dapat pergi so I bagi tiket tu dekat blogger lain. Nasib baik blogger tu dapat pergi kalau tak mesti nama I dah di blacklist by Nuff.

Well, ni reason kenapa I tak dapat join contest Nuff ( movies only )
1. Waktu tayang mesti 9 malam dan ke atas. Well, I takde kereta, nak drive pun I tak reti. So I am really depending on public transport. Chako pulak, ada kereta and tau drive tapi selalu malam-malam abang dia bawak untuk pergi kerja. Kalau movie starts at 9 habis mesti dalam 11 lebih. Time tu lrt dah tutup pun. Nak naik bas ? Tak kan la nak menapak dari OU ( let say ) sampai KL by bus ? Wow tambang dia je I dah boleh movie tickets so macam takde guna la I dapat ticket free by Nuff kan ?

2. Cinema yang sangat susah nak dapat public transport. Kalau area KL sampai Mid Valley I ok lagi. Tapi kalau Sunway, OU, The Curve, OMG , Tuhan je tahu macam mana susah nya nak dapat public transport. Kesian I kan :(

Hari tu ada buat tayangan dekat Wangsa Walk. Malangnya I tak menang. Maybe sebab Nuff tengok I macam nak tak nak je join kan. Padahal I excited sangat nak dapat tiket free untuk movie tu. Sedihnyaaaaaa. Sobbss. Tapi I tak tahu la Nuff nak buat perubahan sikit ke sebab ye la, tak kan sebab I sorang je dia nak ubah apa yang dia dah buat selama ni kan ?

Tak tau laa, tapi , I rindu nak tengok e-mail I dipenuhi email dari Nuffnang lagi !! :(

credit : google

Even macam ni nasib I *cewahh ayat sedih.HAHA* , tapi I tetap bersyukur and thanks Nuffnang sebab bagi I banyak buffered earning. Hehe. Hope you guys feel a bit sympathy on me. HAHA. 

20 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

chentaMAYA said... REPLY

gua xpenah g nuff nye event. kesian kan? kah kah

princeduyong said... REPLY

hehe...bodek eh...

little cart00n said... REPLY

pasni soh nuffnang kasi u tiket wayang dkt2 area umah u la..ari2 boleh pergi ngn chako..heheh..

Ery Farieha said... REPLY

ahaha
same with me huda
tmpt die buat selalu the curve
and mmg nak kena ada kereta g sane
thats why i pun jarang join contest/event nuff kecuali ada org nak bwk
hihihihih =P

zarith said... REPLY

i berkenan dengan kotak ada bulat bulat tu.
buat tutorial lah boleh? hehe

nana cHan said... REPLY

tingin sgt nak join contest yg bg tiket free nih. tp tempat tuh. =_=" klu kat mid pun xpe gak. bg student yg xde kete cmne la nak pegi. sadis betol T.T

z a n a said... REPLY

hudd. i dpt invitation ke narniaaa. hehe. mid valley oke. tp i tatau dapat pegi tak. huhu. sebab malam. T__T

Fatin Baharum said... REPLY

i xpernah join contest nuffnang tapi setakat ni, ad lagi email masuk la.. i baca entry u before ni, kesian u, xpasal2 kena kutuk sebab tayang bf, i rasa, serius dua rius 5o rius, dia xpuas hati kot. xpe, abaikan, as long u xkacau orang kan :)

eh, salam singgah :)

nora said... REPLY

rindu nak tengok .....email dari Nuffnang - haip jeles cik abang nanti =p

miss epa said... REPLY

saya suka baca blog awk la!

usha tau :

http://missepafazwin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awk-la.html

hudhud said... REPLY

@chentaMAYA hehe knp begitu ?

hudhud said... REPLY

@princeduyong mana de. kite syg nuff tauuu. aha :P

hudhud said... REPLY

@little cart00n haha ish, i ni takde penting sgt pun bg nuff. aha :P

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha hehe dats y la before join i tny chako dulu dia blh bawak ke tak haha

hudhud said... REPLY

@zarith tutorial dia dah ada dah :)

hudhud said... REPLY

@nana cHan tu la pasal. mmg sadis tauuu. i nak pergi pun tak boleh tauuuu

hudhud said... REPLY

@z a n a rumah u jauh dari mid ke ? rumah i dekat tp tatau nak ajak sape teman la pulak. haha

hudhud said... REPLY

@Fatin Baharum email apa yg masuk tu ? hehe. thx visiting yah. pasal haters tu, dia mmg tkd life kot haha

hudhud said... REPLY

@noraish ish npe dia nak jeles plak ? hehe

hudhud said... REPLY

@miss epa thank youuuuu :)

Post a Comment

Next Previous Home