Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, November 17, 2010

Iklan Cadbury yang super err speechless !

HAHAHAHA.

I tatau la ni edit ke real ke tapi cool gila kot advertisement ni ! Lepas tu, lepas tu kann, ada dua orang Malay boys try to do the same thing. Takdela power macam dua orang budak kat atas tu tapi kira best jugak la. Sebab I dah try buat , dah terkemut-kemut , terkebil-kebil dah tapi hampeh, tak dapat jugak. So, I sangat jealous dengan dorang ! HAHA


Siapa dapat buat ? Siapa, siapa ? *tak puas hati HAHA*

P/S : Selamat Hari Raya Aidiladha. First time raya I tak balik Ipoh. Huhu.

16 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Nadya said... REPLY

HAHAHAHA..nice!!
tapi budak yang sebelah kanan tu lagi pandai buat daripada kawan dia

little cart00n said... REPLY

omg..so cute video the boys tu!
hahaha..
jeles!cos i smpai skrg tak boleh tiru iklan tu..macam nk tercirit je muka!hahahhaha

p/s: camat ari raya huda! :D

Liyana Lunia. said... REPLY

GAGAGAGAGAGA comel gilaaaa dorg ni wkaka i suka dorg buat dr budak perempuan tu, eewwww

twinkle twinkle said... REPLY

ahha bdk kecik tu sgt comel ;D

lassiegewdix said... REPLY

wah !
lassie pun tak rety . kembangkan idung rety lerh :P

hudhud said... REPLY

@Nadya tapi muka budak lelaki tu comel hihihi

hudhud said... REPLY

@little cart00n haha tercirit ? lagi dasyat :P

hudhud said... REPLY

@Liyana Lunia. heh eu kalau lelaki, sume suka ehhh :P

hudhud said... REPLY

@twinkle twinkle tau takpela :P

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix ahahaha tau takpe. kemabng hidung mmg pro haha

cik aiLebiu said... REPLY

belah kanan tu takleh blah hahahha..

dD Fabulous | sitekateki said... REPLY

coool gilerrr

+iliyana+ said... REPLY

haha mereka cute ;-)

Sophia Rani said... REPLY

lawak2.. hehe

adrinaqamarina said... REPLY

hahah. jom lawan buat cepat~!

f.a.r.z.a.n.a said... REPLY

haha suka yg guys tuh. hahaha kelakar wehh.

Post a Comment

Next Previous Home