Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, November 27, 2010

Exam week yang memang buat hal

Ini kisah benar bukan rekaan. LOL

Ok , semua orang tau yang phone I rosak and I tengah repair kan ? So sehari sebelum I exam, which is on last Thursday, Chako pun bagi la I his phone, while he's using another phone. So ok la, I pun belek-belek phone tu and I tengok la jam dia jenis 24 hour. I tukar la pergi 12 hour system. Dengan yakin nya, siap pilih GMT Kuala Lumpur bagai.

So the next day Chako hantar I balik rumah sebab ye la I ada exam kan ? Dalam 7.45 am macam tu, dengan mengantuk nya, I naik bas and terus ke UM. Bus stop dekat belakang library so I have to walk dari library tu pergi exam building. Takde la jauh sangat. And memandangkan still 8 something, I pun jalan dengan lemah lembut nya.

My paper was on the second floor. Penat tau tak nak naik sampai second floor. Dah la nak naik exam building tu ada bukit. Fuhh kurus kejap rasa nya. I tengok jam, dah pukul 8.14 am. Tapi , I pelik kenapa semua orang dah masuk dalam exam hall ? 'Maybe baru masuk kot, baru nak taklimat' . Tapi yang pelik nya I takde pun dengar suara lecturer bagi taklimat ke. Senyap je, macam exam dah start. I dah agak, ni mesti jam lambat gila ni.

And the most stupid thing yang I nak buat masa tu, I nak belah je dari situ. Tak nak ambik exam. Serious, I cuak kot. Sebab I mana tahu waktu masa tu pukul berapa. Entah-entah dah start sejam yang lalu ke. Huhu. Tapi, atas kehendak Allah yang nak tengok I berjaya kan *cewahh* , I terserempak dengan sorang nigga ni.
Me : Excuse me, what time is your exam ? Is it 8.30 am ?
Nigga : Yeah 8.30 am. Which faculty are you ? Do you know where should you go ? What year are you ?
*Bapak malu dia tanya macam ni, macam I first year student pulak HAHA*
Me : Business fac. Yeah I know, I'm late for the exam, mine is on the second floor. Thanks by the way.

Lebih kurang camtu la. HAHA. Nasib baik, sumpah memang nasib baik I jumpa nigga tu. So I pun masuk exam hall. Tanya dekat pengawas tu mana tempat paper I. Dia tunjuk kan la. And on the way pergi dekat meja I, I tengok dah ada orang jawab dah pun. I tengok jam kat exam hall, OMG dah pukul 8.45 am ! Exam start at 8.30 am kot ! HAHA. Gila babi punya phone lah :P

Alhamdulillah, I boleh jawab paper tu even tercungap-cungap jugak la. And I stop writing tepat-tepat jam 10.30 am time masa dah habis. Huhuhu. Penat tau, tulisan I tak tau la macam apa dah. Oh lupa pulak, paper yang I jawab tu, Bank Management. Memang tak penat la pulak nak menulis 2 jam non stop kan ? Dah la I duduk depan sekali. Lecturer duk usha-usha. I tutup kertas ! HAHA.

Balik je terus I tengok jam kat Astro then tukarkan. No more salah tengok jam, no more ! HAHA.


Bayangkan orang dah ramai-ramai macam ni I baru nak masuk T___T

22 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

little cart00n said... REPLY

hahah..
nasib baik tak lmbat masuk hall kn..
kalau tak..OMG! heheh
u better becarefull nxt time, hud-hud :)

alin said... REPLY

comel gila la kau nih! aku dapat bayangkan kau terpaksa buat muka tebal 10 inci nak masuk exam hall tu. hehe. eh hp e71 tu rosak ke? bkn kau baru beli ke?

young yasmin sarian said... REPLY

hahaha! kesian kak hud2,next time careful ya, make sure jam tu betui! :P

z a n a said... REPLY

wushh dangerrrr. huddd, careful oke ! btw gudluck darl.

Oreo said... REPLY

oh kak,Alhamdulillah sempat.

kalau saya pon dah cuak

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said... REPLY

omg...
segan gak kalau org da ramai2 baru kite na masuk..

hehe



btw..

do folo me yeah..?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

+iliyana+ said... REPLY

haha funny..nasib baik u x msk almost 9 ke..mau x bole amek xm dah

Amanina Sofea احمدل said... REPLY

hey..
xhbis exam lg ye..
bwt gudluck 2 u.. :{

hamzah ian said... REPLY

kena tulis essay eh??

gua kalau bab essay mmg tak suke.. har har har

sri said... REPLY

OMG! nasib baik tak lambat sangat! tapi mesti nervous gila.. harap2 result hebat! ^^

btw, lets join contest untuk menang Personalized HEADER DAN FULL BLOG MAKEOVER! freee!! ^^,

Blufish said... REPLY

i pun tkley doh if i lmbt . nk masuk dewan segan smcmm hahahh

hudhud said... REPLY

@little cart00n tu la nasib baik lambat sikit je haha

hudhud said... REPLY

@alinaku mmg dah lama tau aku comel. hahaha. bukan e71 la, sony tu yg rosak huhu

hudhud said... REPLY

@young yasmin sarian hehe dah betul dah :P

hudhud said... REPLY

@z a n a hehe ok and thanks :)

hudhud said... REPLY

@Oreotu la pasal. izin Tuhan kan, terjumpa pulak nigga tu huhu.

hudhud said... REPLY

@♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ buat bodoh je tips nya haha

hudhud said... REPLY

@ iliyana tu la pasal. kalau kul 9 memang gila lah. tak jawab paper la haha

hudhud said... REPLY

@Amanina Sofea احمدل tk hbs lagi. hehe ok thx :)

hudhud said... REPLY

@hamzah ian mmg exam semua kena tulis essay dik oii hehe

hudhud said... REPLY

@sri pasal result, no comment ! hahaha

hudhud said... REPLY

@Blufish mmg segan pun. tips nya, jgn pandang org lain hahaha

Post a Comment

Next Previous Home