Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, December 7, 2010

Beautiful Blog Award 2010

I dapat award ni dari Mouwn. Mostly mesti I dapat award dari someone yang I tak kenal, maksud I macam readers yang I tak pernah kenal. I know some of my readers. So , I rasa nak kenal lagi dengan semua yang dah bagi award ni sebab korang baik hati sangat bagi I award ! Hehe.



As usual , every awards come with a box of questions. Check it out ! 

Berikan satu nickname untuk saya [ pemberi award ] .
momon. HEHE 

Berikan ucapan kpd pemberi award .
Thank you so much and hope to know you more ! :)

Listkan 6 artis/band/group yang korang minat
Sheila on 7
Nik Irfan
Hujan *seriously
Malique
Maroon 5
Justin Timberlake

Bagi award ni kepada 10 blogger yang mempunyai blog yang cantik dan cun
Sikit punya ramai nya 10 kan ? Takpe , I senarai kan jugak yang I rasa blog cantik dan cun. Hehe
Liyanaa.com
Raracandyfloss
Ailyl
Edaolala
Epilogoue Seorang Loser
Belog Cap Ayam
MyzaAli
Totin
Cicak dan Lelabah
Mieya's Bubbletalk

Ok tu je. Babai. I ada paper esok. Wish me luck :)

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Izatie said... REPLY

Good luck Huda! :))

adrinaqamarina said... REPLY

i pon suka blog diorang, memang chumil!

z a n a said... REPLY

i sukaaa lagu so7-hari bersamanya. hehehe. btw, header u cun lorrr.

edaolala said... REPLY

thanks beb for d awards :) i tagged u jugak di sini :

http://edaolala.blogspot.com/2010/12/my-header-contest.html

Post a Comment

Next Previous Home