Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, December 10, 2010

My first day of working.

Hello semua. Hari ni hari pertama I bekerja. Nope, bukan practical or what. Just helping my friend jaga boutiqur family dia. Ingat lagi dengan wish list I , when I reached 21 I nak buat apa ? I nak ada duit sendiri. So that mission is obvously accomplished by helping my friend.

Mula-mula I fikir jugak yang lepas ni masa lepak I mesti tak ada. But it's ok. Plus, I kerja sini full time pun sampai early January je. Lepas tu I kerja part time je la. Sebab class dah nak start kan. Oh lupa nak cakap , boutique kawan I ni terletak di Hotel Armada, Petaling Jaya. Siapa rasa nak melawat I kat sini mai la. Hehe.

So far dekat sini sangat la boring. HAHA. Customer tak ramai. Maybe sebab diorang takut nak masuk kedai dalam hotel kot sebab semua mahal kan ? Memang la boutique kawan I ni mahal tapi barang original ok. Some of that tak pernah masuk Malaysia pun. Macam mana dia dapat ? Ada la. Hehe.

So if you guys nak beli perfume , Ed Hardy, Polo, Ralph Lauren, Victoria Secret, Guess, DKNY, Paul & Shark and also La Martina stuff, dekat tempat I kerja ni ada. Order je. Next time I post gambar ok. Oh don't worry , baju baby pun ada tau ! Tapi price is quite expensive la. Reason ? We offer you original stuff bukan fake tau.

Eh, buat promotion pulak. HAHA. Dekat sini memang 24 jam I online je la. So lepas ni you all memang boleh tengok I update 2,3 kali sehari, macam dulu-dulu. Hehe. Ok till then , xoxo :D


Kat sebelah tu bag Gucci. Price, RM 3400. Siapa nak inform me :)

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

tfa said... REPLY

Sempattttttt.haha

eymma said... REPLY

ohh my Gucci!
hahaha

MiSzy DiaN said... REPLY

selamat bekerja yaa..hehehe..sama la kita..tapi sekarang ni saya tgh praktikal and bila dah takda kerja, apa lagi on9 jak la jawabnya..hehe

Liyana Lunia. said... REPLY

HAHA u rekemen lh dekat redmummy, dia mesti sukaaaa

Post a Comment

Next Previous Home