Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, December 3, 2010

Day 22 - What makes you different from everyone else

What makes me different from everyone else ?

Well obviously , I had a date with Justin Timberlake on a dream and I can't tell whether it's a dream or reality. Can aaa ? HAHA.

Well honestly , I pun tak tahu apa yang lain nya I dengan orang lain. Macam sama je. Phiew sure fail kalau I pergi interview HAHA. Tapi maybe I boleh cakap I ni degil dan berkepala batu. Dan tak suka fikir masa depan. Haha. Ok mari kita baca dengan lebih lanjut.

I ada pemikiran yang different from anyone else. I made something without thinking of the consequences. Sebab I rasa I buat benda hari ni, untuk keseronokan hari ni je. Apa nak jadi masa depan, tu masa depan punya hal, dan benda tu I settle masa depan je. Err faham tak ?

Ok example , I tak pergi class sebab malas and sebab I nak shopping. Effect tak pergi class untuk hari ni mesti la keseronokan yang I dapat dari lepak and shopping with friends kan ? But effect untuk masa depan, maybe I akan tertinggal satu subject, let say. Tapi effect untuk masa depan tu jarang untuk I fikirkan , let say tak datang class sampai kena buang college in future. So in future la baru I fikir nak buat apa kalau kena buang.

Difficult minded kan ? Minded yang buat orang menyampah nak tegur. HAHA. Hari tu I ada cakap kat my dad pasal minded I ni. Then my dad advice la I. Kita bekerja macam seribu tahun kita nak hidup. Kita beribadat macam kita nak mati esok. I get what he meant. Well I try nak ubah minded ni sikit demi sikit. Hehe.


No one can ever understand me, seriously :)

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Roszaneza Danny said... REPLY

Huda..bg akak kan..
x kisahlah apa yg org nak pikir pasal kita..
apa yg penting kita jd diri kita sendiri..
jangan jadi apa yg org lain mahu kita jd..
n most important enjoy ur life dear..
dan ingat pada DIA selalu..
masa depan kita adalah diatas ketentuan DIA..
take care dear.. :)

adrinaqamarina said... REPLY

pesanan ur dad tu, paling bermakna. selalu guna prinsip tu kalau nak belajar. :)

Fitrihadi said... REPLY

woahh senangnya idup.. ini chill sangat ni..bahaya..kena control gak pemikiran tu dan pikir masa depan hehe

Post a Comment

Next Previous Home