Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, December 10, 2010

My birthday story.

Entry ke tiga untuk hari ini. GILA. haha.

Ok , ini cerita semalam la tapi. Tak sempat nak update semalam sebab online kejap je and gambar pulak ada dekat my sister. Jadi mari kita guna kan peluang dapat online selama 12 jam ni semahu-mahunya. HAHAHA.

Semalam birthday I kan. Takdela celebrate mana pun. Just keluar dengan Chako and my sister. Ingat nak ajak ramai kawan I tapi I keluar pun lambat dalam 3 something. Then plan nak tengok movie lagi. So if ajak ramai-ramai takut ada yang tak nak tengok movie. Nanti kesian dorang di tinggal kan oleh I huhu.

We went to KLCC. Sampai je kitorang terus gerak pergi TGV sebab nak beli ticket movie Narnia 3. The movie was awesome. Siapa yang tak tengok lagi , this is really the pick of the week. Should watch ! And Narnia 3 lagi funny tauu. Then keluar je dari cinema we went to Subway. Yah I ada voucher Subway , buy one free one. That's why macam excited gila beli Subway. Haha. I dengan Chako dua-dua makan Italian B.M.T tapi agak tak best sebab salad dia dah habis. But still sdap nak mampos LOL

Disebab kan my sister ingat I ada satu je voucher, so kitorang terpaksa pergi Subway Avenue K pulak untuk beli my sister punya subway. Semalam tu dah macam birthday dia pulak sebab Chako belanja bukan I je, tapi dia jugak. So apa lagi, I pau la balik duit kat dia. HAHA. Kesian Chako :P

We do snap some pictures, and some of that ada dekat my Holga camera. Kena suruh my sister pergi hantar cuci dulu.










And macam biasa la, gambar syok sendiri kena ada. HAHA



I really had a fun day. Best bawak my sister sebab I dengan Chako boleh buli dia HAHA padan muka. OK, itu je cerita dia. Tak best ? No surprise party ? Who cares as long as Chako ada. Cewahh ! Haha ok bye

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

little cart00n said... REPLY

comel je ayat last tu!
"who care as long chako ada!" hahaha

hepi belated birthday again sista! :)

Saybee said... REPLY

eyh , happy belated birthday yahh !
:)

sureen chew said... REPLY

Love it. its okay without any surprise as long as u 're enjoyed :D
once again , happy birthday ~

z a n a said... REPLY

haipp hudd. comel la u diri blakang chako. hehee

zarith said... REPLY

happy belated birthday yaw :)

adrinaqamarina said... REPLY

betol! even tak de suprise party tapi bila ada dengan orang yang kte sayang, sume jadi best. eceh. hehe

nana cHan said... REPLY

Happy belated birthday!

birthday tuh dah dikira best sbb dpt sambut dgn yg tersayang. dah la mkn subway. woah.

hudhud said... REPLY

hehe thank you all for the birtday wishes :)

Post a Comment

Next Previous Home