Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, December 11, 2010

My second day of working.

Hari ni sangat kelakar HAHAHAHA sangat miserable.

Tadi ada customer datang. Nak beli baju Paul & Shark worth RM 600. So ok la everything going well. Sekali dia nak bayar guna credit card. Halamak , boss I tak ajar lagi camne nak guna benda alah tu. I pun call la boss I semua, tanya macam-macam. Dah la tak faham. Selalu nya orang guna swipe tu kan, tapi yang ni kita kena masuk kan card credit tu. Mana la I nak tau I tau swipe tu je HAHA.

Tapi nasib baik la customer I ni ok. He's a Singaporean. Baik la, sanggup tunggu. Malah dia sekali tolong I godek-godek benda alah tu. Kalau I dapat customer yang memaki-maki fuhh memang tension la. Tapi yang kelakar nya, ada ke dia nak sign resit tu guna eyeliner I ? Dia ingat benda tu pen ! HAHAHAHA kelakar weh. Tu la, lelaki patut tau tentang make up orang perempuan ni. Kalau dah malu tak ke susah ? Hehe

So far ok la kerja ni. Hopefully I tak dapat customer yang fussy nak mampus. Lepas ni I harap semua bayar guna credit card. Senang kerja I. Hehe.


12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

AmirahZin said... REPLY

good luck kerja , walaupun cam tak kerja =.=' HAHA

Salmia said... REPLY

have fun!

RaafikJahat said... REPLY

Haha, sama macam i masa kerja butik dulu. Tapi time tu customer cam haram, memang kena maki. Ades.

Izatie said... REPLY

U kerja dekat mane babe? Anyway, have fun at work! :)

fyna said... REPLY

i nk pergi tempat u keje and wat saje2 nk beli brg boleh? hehe

hudhud said... REPLY

@AmirahZin haha tau takpe, tq :)

hudhud said... REPLY

@Salmia thanks babe :)

hudhud said... REPLY

@RaafikJahat haha rasa cm nak maki balik en ?

hudhud said... REPLY

@Izatie armada hotel, PJ. Datang la :)

hudhud said... REPLY

@fyna hahaha pun bolehhhh :D

Db Cooper said... REPLY

haha, gua blum apply credit card lg

hudhud said... REPLY

@Db Cooper i pun tkd lagi u hehe

Post a Comment

Next Previous Home