Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, December 2, 2010

Justin Timberlake , why you ?

Entry sebelum exam Business Law petang ni. Sebelum type dah senyum kambing. HAHA

Ok cerita nya begini. Kalau kita tidur mesti kita bermimpi kan ? Yang tak mimpi tu buat-buat mimpi dah la. Heh. Tapi yang pelik nya , I kadang-kadang tak boleh nak bezakan mimpi and reality. Weird eyy ? Macam kalau I mimpi Chako call I ke. Then if I terjaga I call la Chako balik tapi nanti dia mesti cakap tak ada call pun. Ha macam tu la gaya nya.

Tapi tadi I mimpi satu benda yang sweet sangat. Entah la kenapa tetiba I mimpi mamat ni. Bukan Chako eh. I mimpi Justin Timberlake ! HAHA. Tapi ni bukan mimpi biasa yang jumpa dekat concert ke , dapat sign JT ke, bukan-bukan. Ni I mimpi I date dengan dia ! HAHAHAHA WTF la wehh , don't be jealous everyone ! :P

Cerita nya macam ni. Apa yang I ingat la ok. I was in town. Macam dekat UK , sebab dari deretan kedai dia tu, with old buliding. So I assume dekat UK je la. Then I tengah cari Justin then suddenly I nampak dia tengah bercakap dengan one girl and girl tu nigga tapi pakai tudung. HAHA apa punya mimpi daaa. Then I jalan la ke arah diorang but then Justin masuk balik ke dalam cafe tu.

When I reached the cafe, that girl ada lagi depan pintu cafe tu so I tanya la dia , "Is that Justin ? ". Then she replied "Yeah" . Than I masuk, I nampak JT masa tu tengah main dengan iPhone dia. So I pun duduk sebelah dia. Then bersembang apa entah I tak ingat , then dia ajak I pergi makan dekat Secret Recipe. On the way to Secret Recipe tu, I sempat singgah toilet la, then masuk kat satu kedai la lepas tu tembus belakang macam China Town. Yang penting sepanjang kitorang berjalan tu, JT holds my hand ok ! Aww sweetttt. Cair wa cakap lu ! HAHAHA.

Macam siot je mimpi itu. Lastly , sampai jugak kat Secret Recipe . Lepas tu , mimpi pun habis sebab I terjaga. HAHAHA. Rasa macam nak sambung je mimpi tu ishh. Mintak-mintak tidur malam ni mimpi JT lagi ! :P

hah dia pakai sebijik macam ni masa date dengan I. HAHA.

P/S : Kau tengok berapa banyak HAHA dalam entry ni ? Nampak sangat excited terlebih ! :P

17 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Fatin Baharum said... REPLY

hahahaha ! ape punya best lah mimpi justin. dulu time form 4, time n'sync, punya la minat. dah lama, dah besar, oke, kurang sket, tapi kalo mimpi malam ni, pg hug-hug la, nama lagi mimpi kan :p

adrinaqamarina said... REPLY

HAHA. hehe.

tapi suka lelaki pakai cenggitu. smart jugak.

jap ag jawab exam dengan muka beseri3 la ne.

AmirahZin said... REPLY

ni kes die hard fan la ni .
tgk gbr tu je sampai mimpi pon sama
HAHA XDD
hee ~

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

Men! Aku pun nak mimpi JT jugak :P Selalu Chester je datang dalam mimpi. LOL~

~mouwn~ said... REPLY

sweet je mimpe date ngan JT. aww ! i loike. HAHA

z a n a said... REPLY

haha caya la hud. siap p secret recipe lagi kann. :)

mogobja said... REPLY

hahaha. few days ago i mpi bakal hubby i..
jmpe kat fesbuk LOL.

hudhud said... REPLY

@Fatin Baharum haha demmit rasa macam real doee. ish, nak justin :( hahaha obsessed :P

hudhud said... REPLY

@adrinaqamarina ish justin je yg smart hehe. tak nak berseri sgt la masa tak cukup nak karang lagi banyak haha

hudhud said... REPLY

@AmirahZin tu la pasal memang die hard fan pun ! hehehe

hudhud said... REPLY

@♥ Roshazzy Shag ♥ Chester tu sape ? ampunkan guaaa. hahaha

hudhud said... REPLY

@~mouwn~ hehe lepas bangun terus senyum sampai telinga ekekeke :P

hudhud said... REPLY

@z a n a tu part paling tak boleh belah ok ! hahaha

hudhud said... REPLY

@mogobja seriousss ?? then u couple dgn dia la ? huhu

little cart00n said... REPLY

bgtau chako..u mimpi org lain..hahahha

nursarah puteri biru said... REPLY

masa dia bercinta dengan Britney dulu I pun minat dia gila-gila. ntah nape. ahaha.

Anonymous said... REPLY

Saya sangat suka situs Anda. Excellent konten. Silakan lanjutkan posting cotent mendalam tersebut.

Post a Comment

Next Previous Home