Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, December 13, 2010

Ye, saya memang suka email lucah ni !

It makes me hornyyyy ! Acik lu !

Actually this is my first time received this kind of spam. Siapa boleh tau kenapa ? Macam mana boleh kena spam eh ? Before this ada jugak spam tapi setakat yang nak bagi duit tu je la. Huhu T____T

Lepas tu email dia tak nak macam bodoh pulak ? HAHA

click untuk orgsm. HAHAHAHA WTF !!

Ok dah dah, dah bertukar jadi blog lucah pulak blog I nanti. Hehe. Nasib baik dia tak hantar video ke, gambar ke. Kalau tak, entah la tatau jadi apa. HAHA. 

* Vote untuk blog "Please, no paparazzi" di http://bpm-undi.blogspot.com/ . Blog baru (2010) Pilihan 6 dan number 240. Vote untuk number 240 :D*

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

adrinaqamarina said... REPLY

haha. giler pervert. adoi la. ade ke yang nak klik tu?

dah undi! hehe tak perasan ade poll. ne lah jadi bila tak scroll sampai abes. haha. *malu

lassiegewdix said... REPLY

kemain ade kitab tu !
hahahah !

fyna said... REPLY

eii geli! haha

~farhana fabulous~ said... REPLY

memang sengal la email mcm tu..

Post a Comment

Next Previous Home